List/Grid

Te ndryshme Subscribe to Te ndryshme

Kim Mehmeti ne pervjetorin e 10_t te pamvaresise se Kosoves Dardane.

Kim Mehmeti ne pervjetorin e 10_t te pamvaresise se Kosoves Dardane.

Cili është dallimi mes robëruesit të huaj, që t’i merr të gjitha dhe ‘çlirimtarit’ tënd që vetvetes ia jep të gjitha të mirat, e popullit ia lë në hise vuajtjen?… Read more »

Larg duart nga kanionet e Osumit. 9 Shkurt, 2018.Nga Dilaver Xhelili

Larg duart nga kanionet e Osumit. 9 Shkurt, 2018.Nga Dilaver Xhelili

Larg duart nga kanionet e Osumit 9 Shkurt, 2018 Nga Dilaver Xhelili Edhe pse janë Monumente Natyrës, të cilët prej qindra vite kanë shfaqur bukuri të rralla, vjen një ditë… Read more »

I TMERRSHMI MEHMET SHEHU … DHE NJË “QEN BIR QENI”…

I TMERRSHMI MEHMET SHEHU … DHE NJË “QEN BIR QENI”…

I TMERRSHMI MEHMET SHEHU … DHE NJË “QEN BIR QENI”… Një i dënuar nga diktatura komuniste, me mbiemrin Bimo, pasi kishte bërë 10 vjet burg, por i mbeteshin dhe po… Read more »

Pjese nga libri “Kujtimet e Emigrantit” Brutto… Redaksia : Sa te ekzistoj tradhetia ,nuk behet Shqiperia.

Pjese nga libri “Kujtimet e Emigrantit” Brutto… Redaksia : Sa te ekzistoj tradhetia ,nuk behet Shqiperia.

Redaksia: Nje shkrim ne forme denoncimi i marre nga profili i Mjeshtrit nderkombetar Fatmir Bardhoci ish president i Federates shqiptare te Taekwondo, i cili po promovon cdo dite dhe me… Read more »

ALFABET ARAMAIK NË KOSTREN, TOMOR… Nga: Simon Vrusho Berat Albania.

ALFABET ARAMAIK NË KOSTREN, TOMOR… Nga: Simon Vrusho Berat Albania.

ALFABET ARAMAIK NË KOSTREN, TOMOR… Myzafer Sheti, 55 vjeç, nga Kostreni i i Vogël, Kostreni Nr. 1, me 40 shtëpi me Sheti, Kuqi, Kallanxhi, Zani, Nazeri, etj., nën Tomorin e… Read more »

“EMRI I MALIT E KA VENDIN NË MAL…” PJETËR GJOK TUMANI (1900 – 1981).. Nga Simon Vrusho .

“EMRI I MALIT E KA VENDIN NË MAL…” PJETËR GJOK TUMANI (1900 – 1981).. Nga Simon Vrusho .

PJETËR GJOK TUMANI (1900 – 1981) “EMRI I MALIT E KA VENDIN NË MAL…” Pjetër Gjok Tumani. Sinonim dhe simbol i Malit të Bardhë, një fshat malor përskaj një pllaje… Read more »

“NJË PËRFAQËSUES I DRURIT TË VJETËR NË MJEKËSI…” Nga Simon Vrusho

“NJË PËRFAQËSUES I DRURIT TË VJETËR NË MJEKËSI…” Nga Simon Vrusho

Dr. VANGJEL BASKO… “NJË PËRFAQËSUES I DRURIT TË VJETËR NË MJEKËSI…” Në të 81-at e viteve, Dr. Vangjel Basko rrezaton qetësi, urtësi e mirësi. Vjen nga një familje e vjetër… Read more »

FOFO!… Nga Simon Vrusho. Berat Albania

FOFO!… Nga Simon Vrusho. Berat Albania

FOFO! “MË MIRË TË MË HAJË MISHIN UJKU, SESA KAPTERI KOCKAT, SHKRONJAT!” – KY ISHTE Moisi Baballëku!… Që kur ishte 3 vjeç, në vitin 1933, atë e quajtën thjesht dhe… Read more »

BERAT- Ulen temperaturat shkollat pa ngrohje!

BERAT- Ulen temperaturat shkollat pa ngrohje!

Dilaver Xhelili  BERAT- Bashkia pastron shtratin e lumit osum për të shmangur përmbytjet Përmbytjet e ndodhura  disa ditë më parë ,ka vënë në lëvizje drejtuesit e bashkisë beratit ,dhe Urë-… Read more »

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku. Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku. Nga Sulo Gozhina Berat Albania.

6 Janari,.. Ortodokës dhe Mysliman festojn së bashku 10  djem për të kapur kryqin në ujrat e ftohta të lumit Osum , fati i buzqesh për të dytin vit radhasi… Read more »