List/Grid

Te ndryshme Subscribe to Te ndryshme

KUSH ISHIN ARNAUTASHËT ?

KUSH ISHIN ARNAUTASHËT ?

KUSH ISHIN ARNAUTASHËT ? “Asnjë popull tjetër i botës në të cilën ne jetojmë, nuk është aq i panjohur për evropianët e perëndimit për sa i përket prejardhjes, historisë dhe… Read more »

Agim Gashi , poet, rapsod dhe veprimtar. Mbeti i gjallë dhe i pa vdekshëm për kombin  shqiptar!

Agim Gashi , poet, rapsod dhe veprimtar. Mbeti i gjallë dhe i pa vdekshëm për kombin shqiptar!

Agim Gashi , poet, rapsod dhe veprimtar mbeti i gjallë dhe i pa vdekshëm te kombi  shqiptar! Shkruan Luan -Asllan Dibrani Me shumë pikëllim e përjetova   humbjen  tënde pas shumë   … Read more »

Dekorohen “Martire te demokracise”11 antikomunist pas vdekjes.

Dekorohen “Martire te demokracise”11 antikomunist pas vdekjes.

  Shkruan Ahmet Zani Kurbin. Presidenti Nishani Dekoron “martirë te demokracisë “ te 11 heronjëve antikomunistë ( pas vdekjes) nga familja Lala (Qypi) dhe pishtari i demokracisë për ish- te… Read more »

Nuk ia vlen. Më ka zhgënjyer, më ka fyer me padrejtësira poshtëruese ….Nga Simon Vrusho.

Nuk ia vlen. Më ka zhgënjyer, më ka fyer me padrejtësira poshtëruese ….Nga Simon Vrusho.

“100 VOTA DEMOKRACISË NË ’91-shin, ASNJË VOTË TANI !” Burhan Tabaku, 72 vjeç, nga lagjia më e madhe në Çelepias, Berat, nga një fis i madh, babai i të cilit,… Read more »

“SIMFONIA E MALLIT PER ÇAMERINE” Kamber Cano

“SIMFONIA E MALLIT PER ÇAMERINE” Kamber Cano

Ajo , Çamëria ,sypërlotura.Princesha e Jonit. Ullinjpavjelura…e heshtura ..e paharruara..ëndrra dhe e prekshmja…vallja meskëputura në sofrën e dasmës..agim dritëmagjia…dallandyshja krahëkëputura Pë mallin e saj gjithë sinfonitë e botës …me a… Read more »

PASTIÇERI NUMBER ONE NË BERAT…. Nga Simon Vrusho Berat.

PASTIÇERI NUMBER ONE NË BERAT…. Nga Simon Vrusho Berat.

PASTIÇERI NUMBER ONE NË BERAT. KOZMA PICINANAE, 76 vjeç në një profil të shpejtë me disa penelata. Mësues, arsimtar që 15 vjeç, që mungesën e arsimimit e çertifikimit profesional e… Read more »

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… Nga Afrim Caka .

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… Nga Afrim Caka .

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… – “Nëna e Skënderbeut është serbe”, tashmë ështe debati më i fundit. Kjo teori u publikua nga Mustafa Nano… Read more »

SI DHE PSE ERDHI NË LEZHË SPIUNI TURK TALHA UĞURLUEL…?! Shkruan Afrim  Caka Gjakove.

SI DHE PSE ERDHI NË LEZHË SPIUNI TURK TALHA UĞURLUEL…?! Shkruan Afrim Caka Gjakove.

SI DHE PSE ERDHI NË LEZHË SPIUNI TURK TALHA UĞURLUEL…?! Letër e hapur për Fran Frrokun, kryebashkiak i Lezhës. Gjakovë, 21 korrik 2017 Nuk mposhtet Skëndebeu. U ngrita kundër spiunit… Read more »

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu… Shkruan Fahri Xharra

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu… Shkruan Fahri Xharra

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu Duke kërkuar një njeri që sot është edhe i fesë e edhe i kombit e vërejta që e kam të vështirë… Read more »

ËSHTË 77 APO 37?…. Nga Simon Vrusho.

ËSHTË 77 APO 37?…. Nga Simon Vrusho.

Ing. DHIMITËR LLAZI ËSHTË 77 APO 37? I vetmi djalë i Kolit, një furrxhiu energjik dhe një peshkatari me intuitë, një furrxhi sa punëtor, i fuqishëm, aq edhe i butë,… Read more »