List/Grid

Rtv Iliria Subscribe to Rtv Iliria

“Fusha e Paperdhokut”Thesar arkeologjik i cili kerkon vemendjen e duhur.. Paulin Zef Zefi.

“Fusha e Paperdhokut”Thesar arkeologjik i cili kerkon vemendjen e duhur.. Paulin Zef Zefi.

*”Fusha e Paperdhokut”perfaqeson nje lokalitet arkeologjik shume te pasur me tuma Ilire(koder-varre)te cilat jane plot.18(3-te demtuara dhe 1-e germuar aspak mire ne aspektin profesional)qe jane te vendosura ne largesi relative… Read more »