List/Grid

Politike Subscribe to Politike

Kosovë, certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve pas shtatë ditësh

Kosovë, certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve pas shtatë ditësh

Kosovë- Nëse nuk do të ketë ndonjë rinumërim apo rivotim, edhe shtatë ditë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë do t’i certifikojë rezultatet. Kështu ka pohuar kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor,… Read more »

Qeveria ka dërguar në Kuvend projektligjin për Strategjinë e Sigurisë Kombëtare.

Qeveria ka dërguar në Kuvend projektligjin për Strategjinë e Sigurisë Kombëtare.

            Në Draftin e ri të Strategjisë Kombëtare që pritet të miratohet, thuhet se me gjithë tendencën e qartë pozitive, siguria e vendit vijon ende… Read more »

Pack: Kosovës i duhet koalicioni PDK-LDK

Pack: Kosovës i duhet koalicioni PDK-LDK

 Eurodeputetja gjermane Doris Pack ka thënë se zgjedhjet e 8 qershorit kanë kaluar shumë mirë. Ajo ka thënë se pas këtyre zgjedhjeve Kosova është duke u ballafaquar me krijimin e… Read more »

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Konkursi i bukurisë për të zgjedhur Miss USA këtë vit do të mbahet më 8 qershor, dhe përfaqësuesja e shtetit të Miçiganit është Elizabeth (Elizabeta) Ivezaj, bija e dy shqiptarëve… Read more »