List/Grid

Editorial Subscribe to Editorial

Zef Skiroi dhe Shqipëria .. Nga Fahri Xharra.

Zef Skiroi dhe Shqipëria .. Nga Fahri Xharra.

Fahri Xharra Romantizmi përveç si rryme letrare ai ne radhe te pare siç dihet ishte një lëvizje e madhe kulturore e cila synonte para se gjithash krijimin e identitetit kombëtar… Read more »

Çfarë është Marrëveshja e Ohrit?

Çfarë është Marrëveshja e Ohrit?

            Në 13 gusht të 2001 në qytetin e Ohrit në Maqedoni u nënshkrua një marrëveshje që i dha fund konfliktit të armatosur atje dhe… Read more »