List/Grid

Bota Subscribe to Bota

Shpëtim Pollozhani …

Shpëtim Pollozhani …

Ish të burgosurit politik maqedonas janë ç’dëmtuar me Ligjin e vitit 2002, ai Ligj u plotësua në vitin 2005. Maqedonasit, të gjithë janë ç’demtuar deri ne brezin e trete edhe… Read more »

Kongres i rëndësishëm për sigurin e mbrendshme të Gjermanisë, dhe rolin e saj në sigurinë e jashtme të Gjermanisë në botë

Kongres i rëndësishëm për sigurin e mbrendshme të Gjermanisë, dhe rolin e saj në sigurinë e jashtme të Gjermanisë në botë

Nue Oroshi Kongres i rëndësishëm për sigurin e mbrendshme të Gjermanisë, dhe rolin e saj në sigurinë e jashtme të Gjermanisë në botë Me 7 Nëntor 2016 në Berlin nën… Read more »

NJË SEMINAR ME SHUMË VLERA PËR MËSUESIT E GJUHËS SHQIPE,NË KROACI, SLLOVENI E ITALI.

NJË SEMINAR ME SHUMË VLERA PËR MËSUESIT E GJUHËS SHQIPE,NË KROACI, SLLOVENI E ITALI.

NJË SEMINAR ME SHUMË VLERA PËR MËSUESIT E GJUHËS SHQIPE,NË KROACI, SLLOVENI E ITALI. Me ftesë të Ministrisë së Diasporës së Kosovës e në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit e… Read more »

Komiteti për Stabilizim dhe Asociim rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë..

Komiteti për Stabilizim dhe Asociim rekomandon hapjen e negociatave për Shqipërinë..

Komiteti parlamentar i Stabilizimit dhe Asociimit përsëriti mbështetjen e plotë të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Për këtë arsye, Komiteti i bën thirrje Komisionit Evropian të caktojë një datë… Read more »

PREZANTIM I PROJEKTEVE TË WPI QË DO TË ZHVILLOHEN NË SHQIPËRI.. Nga: Artur Vrekaj

PREZANTIM I PROJEKTEVE TË WPI QË DO TË ZHVILLOHEN NË SHQIPËRI.. Nga: Artur Vrekaj

Artur Vrekaj Në vazhdim të punës kërkimore katër vjeçare të qëndrës Shqiptare të projekteve të Institutit Politeknik të Uster, Masaçusets (WPI) një grup studentësh do të nisen javës tjetër në… Read more »

BE “njeh” Çështjen Çame.

BE “njeh” Çështjen Çame.

Paketa e ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati për adresimin e çështjeve të hapura mes Shqipërisë dhe Greqisë, ka marr bekimin e Komisionit Europian. Ka qenë komisioneri Johannes Hahn, i cili… Read more »

MISIONARI AMERIKAN DR. ELIA RIGGS NJOHËS E LËVRUES I GJUHËS SHQIPE NË FILLIMET E RILINDJES KOMBËTARE.

MISIONARI AMERIKAN DR. ELIA RIGGS NJOHËS E LËVRUES I GJUHËS SHQIPE NË FILLIMET E RILINDJES KOMBËTARE.

MISIONARI AMERIKAN DR. ELIA RIGGS NJOHËS E LËVRUES I GJUHËS SHQIPE NË FILLIMET E RILINDJES KOMBËTARE Përgatiti ARTUR VREKAJ Përgjigje e Dr. Elias Riggs për Bordin e Komisionerëve Amerikanë të… Read more »

“Unë këtu flas shqip, shqip dhe vetëm shqip”

“Unë këtu flas shqip, shqip dhe vetëm shqip”

Ajo është deputetja më e re në Parlamentin Maqedonas, por edhe më e guximshja deri tani. Pa iu dridhur qerpiku dhe pa frikë ajo ka folur për shqipen nëse është… Read more »

Kultura qytetare apo ligji…? Opinion nga :Fatmir Bardhoci.

Kultura qytetare apo ligji…? Opinion nga :Fatmir Bardhoci.

Ajo cfare me pelqen tek plazhi ne New York me shume se tek plazhi ne Shqiperi nuk eshte se uji eshte me i paster apo rera me e paster eshte… Read more »

Kuzhina shqiptare ndër ma të preferuarat  të javës Inter-kulturore  në Fellbach rrethi i Shtugadrdit- Gjermani

Kuzhina shqiptare ndër ma të preferuarat të javës Inter-kulturore në Fellbach rrethi i Shtugadrdit- Gjermani

Kuzhina shqiptare ndër ma të preferuarat  të javës Inter-kulturore  në Fellbach rrethi i Shtugadrdit- Gjermani Shkruan Asllan Dibrani Para ca ditësh në kuadrin  e  javës inter-kulturore  të  qytetit të Fellbachit… Read more »