150 Vende te Reja Pune Ne Europe! Lidhet marrveshja mes Presidentit te Resortit Alde dhe Qeverise se Kosoves

Bizesmeni me origjine nga Kosova G.Bajrami i cili administron nje sere biznesesh ne Amerike dhe Europe dje Vizitoi kosoven dhe kreu nje sere takimesh me Zyrtare dhe Qeveritare te Kosoves dhe ne fund te bisedimeve rane dakort dhe lidhen nje marreveshje per te punesuar 150 puntore nga kosova nga mosha 20 deri 35 vjec ne resortin e ri hotelor alde dhe per specializimin e tyre. Pasi u krye marreveshja e u firmos drafti i bashkepunimit presidenti i resortit alde i riu G.Bajrami tha per mediat se jam krenar qe kam origjinen nga Kosova dhe jam akoma me krenar qe me jepet mundesia te bej dicka per Popullin e Kosoves dhe se menjehere do shpallet ankendi per te filluar ankimimi e plotesimit dokumentor dhe perzgjedhja e punetoreve te rij me kotrate te perhereshme ne Resortin Alde