Rrokullisen ditet…

Rrokullisen ditet…
Qajne nga dhimbja e perplasjes me naten…
Dhe Humbin ne zhdukje ne fleten e kohes…

Rrokaplaset JETA
NE Qajme prej kujtimit qe mbetet…
Dhe si njerez ngrijme ne Kohe…

M.Kola@ 10 Dhjetor,2017