PRESIDENTE KA LEZET, POR ME PLIS ËSHTË MREKULLI!

PRESIDENTE KA LEZET
POR ME PLIS ËSHTË MREKULLI!

klintonOh sa bukur përmbi krye
përmbi plis rri një shqiponjë
kur e mba’ miku i shqiparëve
plot krenari e mban kjo zonjë!

Të dy ëngjëj të lirisë
për të vuajturin kombin tonë
janë nderi i shqiptarisë
çifti mrekullueshëm Klinton!

Hyrally rruga e mbarë
për në shtëpinë e Bardhë
anë e kënd ç’janë shqiptarë
për ty do t’vihen në radhë!

Lumja ti moj Amerik
për bijën tënde presidente
bota nuk do t’ndiej më frik
miq do t’kini në çdo shtete!

Shqiptarët një mik të madh
e kanë pasur dhe do ta kenë
se përher Shtëpi e Bardhë
ne ka shpëtuar Mëmdhenë!

Skender Laze Trebeshina
08 Nentor 2016 Bs It