Ping pongu Europian…. Vargje nga Lindita Prenga

U be kohe qe Europa
luan ping pong
me ty moj e lumja Shqipni.
Do behesh me te drejta Europiane .
do behesh ehhh lum si ti.
Sa gjarperinj sillen nen gure
sa te tjere presin te lindin.
Dhe hijenat gjeten udhe
u bene te qeruara nga ushqimi.
Tra-la-la simfonia
politikanesh Shqiptare.
Popull ju rrofte tepsia
dhurate nga te tashmit atdhetare.
Pyes kahershmerisht vetveten
perse ,qysh ,e si.
Hutohem ndoshta prej moshes
Kaq shume m’paska ardhur
afer
Vec zoti e di..