Per ne

Iliria.tv.com, është një Portal Informativ në gjuhën shqipe i themeluar me 2014 në SHBA.

Misioni i Iliria.tv.com është informimi mbi çështjet e përditshme nga shqipëria dhe bota por edhe trevave tjera ku flitet shqip, ku përfshinë politikën, çështjet sociale, shoqërore, kulturore dhe aktivitete në sfera të ndryshme. Gjithashtu mbulojmë lajmet më të rëndësishme nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe diaspora. Të gjitha këto me synim të informimit të paanshëm, të saktë dhe shpejtë.

Portali ynë është i pavarur nga struktura politike dhe shtetërore.
Iliriatv.com është portal jo-profitabil dhe mirëmbahet e financohet nga vet stafi dhe ndihmat e donatorëve.

Mbas një punë disa vjeçare Iliriatv.com gjendet në mesin e portaleve më të vizituar shqiptarë.