Opozita në Kosovë, protestë për ditën e pavarësisë.. Botuar ne VOA Zeri i Amerikes

Per VoanOpozita në Kosovë, protestë për ditën e pavarësisë

Kosova ka hyrë në muajin e pestë të përballjes më një krizë të thellë politike për shkak të mospajtimeve rreth marrëveshjeve me Serbinë dhe Malin e Zi
Në Kosovë, opozita tha se do të mbajë një protestë më 17 shkurt, në datën e shpalljes së pavarësisë së vendit, për të kërkuar dorëheqjen e qeverisë dhe mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme. Kosova ka hyrë në muajin e pestë të përballjes më një krizë të thellë politike për shkak të mospajtimeve rreth marrëveshjeve me Serbinë dhe Malin e Zi dhe se aktualisht, nuk duket ndonjë shenjë pajtimi për tejkalimin e situatës. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.