NJE DHURATE E BUKUR PER MESUESIT DHE NXENESIT E SHKOLLAVE TE MESME. Nga Dr. Sulejman Abazi – NESHAJ, Dr. Denis Celcima.

NJE DHURATE E BUKUR PER MESUESIT DHE NXENESIT E SHKOLLAVE TE MESME.

Doli ne qarkullim botimi “MBI EDUKIMIN QYTETAR – ADOLESHENCA”.
Nje liber psikopedagogjik, j,i konceptuar me 4 kapitu 12 nenkapituj, me 8 tabela dhe 9 diagrama (gjithesejt 256 faqe), me perfundime dhe i shoqeruar me nje fjalor te fjaleve kyçe, eshte nje ndihmese metodike per mesuesine ne fushen e Pedagogjise Moderne.
Nxenesit e shkolles se mesme, me suguri do te gjejne veten ne faqet e ketij botimi.
Ne bashkeautoresi me Doktoreshen e Shkencave Sociale, Denis Celcima.
Do te jete nje dhurate per mesuesit ne Luginen e Presheves, Shkup e Tetove, Prizren dhe ne Republiken e Shqiperise.
Ne kete dite te shenuar te Festes se Flamurit, na ben dy here te gezuar ne fushen e kontributit intelektual ne sherbim te Arsimit Shqiptar.
Ju falenderojme.
Dr. Sulejman Abazi – NESHAJ, Dr. Denis Celcima.