NENES SE MADHE….. Vargje nga Zabit Sulo.

NENES SE MADHE…..

Sote dua ti dhuroj..
Nenes se madhe,
Karbunares moj,
Nje kenge zemre,
Te bukur fare,
Nenes time Myzeqare.

Sot une dua te kendoj,
Per nenen time zemren time,
Per historine e saj me plot heronj,
Qe shkelqen si rreze plot vegime.

Sheh te medhenj lindi jeta jote,
Moj nen e madhe, Karbunare moj,
Sheh karbunara me zemer evrope,
Komandant Rrahman Urucin
Dhe njezetetete deshmor dha, zemra jote.

Sot une dua ti dhuroj
Nenes time Karbunare moj.
Nje dhurat te bukur,perle shqiptare
Nje kenge te bukur Myzeqare.
Zabit Sulo.