Mos shiko çka ka me ba për ty atdheu, ma mirë pyet veten çka mundesh ti me ba për të… J . F . Kennedi

LabeatetKy prezentim tregon një pjesë të punës tre vjeçare, përmes fotografisë. Në këtë përmbajtje paraqitet një pjesë e trashigimisë natyrore dhe kulturore historike të Malësis së Madhe.

Labeatët poashtu ofrojnë mundësi të shijimit të bukurive natyrore dhe kulturore historike për të interesuarit.

Mos shiko çka ka me ba për ty atdheu, ma mirë pyet veten çka mundesh ti me ba për të… J . F . Kennedi
OJQ LABEATËT
Tuz 81206
Malësi e Madhe – Mali i Zi

Tel. + 382 69 092 246 + 382 69 232 779 + 382 69 400 411 + 382 69 856 550

Email: labeatet@gmail.com
website: www.facebook.com/OJQLabeatet