Me jepni armen e djalit se dua te coje amanetin e tij ne vend ,clirimin e Kosoves..

Histori Shqiptare… Babai mer armen e djalit pas renies deshmore dhe vazhdon luften … Historia e Milazim Harifit nga Gjilani pas renies deshmore te djalit Skifter Harifi duke luftuar ne radhet e UCK. Kerkuar per publikim nga pjesmaresi ne kete ndodhi Komandan Cakalli i cili tashme ndodhet ne burgun e Shkupit, pas tradhetise se idealeve per clirimin e te gjitha trojeve Shqiptare nga disa shoke, te cilet ne shkembim te bashkepunimit me pushtuesit moren poste drejtuese ne qeveri !!