Festim Krasniqi, këngëtar dhe instruktor i karatesë.. Nga : Ardi Nokaj Prishtine.

Festim KrasniqiFestim Këngëtari më i ri i estradës sonë kosovare Festim Krasniqi, i cili ka lansuar këngën e tij të parë baladën e titulluar “Faj nuk kam” të realizuar në “AntaX Studio” me teksti nga Kreshnik Avdiu dhe videospoti nga “D Production” duket të jetë pëlqyer mjaftë shumë nga publiku që në fillimin e publikimit të saj, dhe ka pushtuar top listat e kanalevë televizive në Kosovë. I pyetur se ku ka qenë deri tani ky këngëtar me një zë kaq të ëmbël, Festimi na rrëfen se deri tani i’u është përkushtuar shkollimit, ku ka të mbaruar shkollën e ulët dhe të mesme të muzikës “Prenkë Jakova” në Prishtinë, dhe se aktualisht është student i vitit të fundit në Akademinë e Arteve muzikore në UP.
Ndërsa për projektet e tij të ardhshme,ai na tregon se është në përfundim e sipër të albumit të tij të parë Live ne Studion “Producent by: Heki – Hekuran Krasniqi”, dhe se tani e tutje do ti përkushtohet maksimalisht muzikës respektivisht këndimit.
Gjithashtu nga ai mësojmë se përveq që merret profesionalisht me muzikë ai po ashtu është edhe Instruktor i sportit luftarak të Karatesë në Klubin e Karatesë “Dardania” Prishtinë. Ku Festimi stervit kadet dhe po ashtu garon edhe vet në gara të ndryshme si mbreda Kosovës ashtu edhe jashtë. Festimit i dëshirojmë suksese në realizimet e projekteve të tij të ardhshme Muzikore dhe Sportivë.
Ketu e keni linkun e këngës :