List/Grid

Video Subscribe to Video

Dikur ne lufte me arme per te sjelle lirine. Ndersa sot me investime per te sjell ndricimin (driten ).

Dikur ne lufte me arme per te sjelle lirine. Ndersa sot me investime per te sjell ndricimin (driten ).

Sot është përuruar Hidrocentrali “Albaniku III” në fshatin Selac te Shalës së Bajgores nga investitorët: Gani Nuha, Bekim Shyti, Trim Ibrahimi, dikur pjestar të UÇK dhe sot përsëri nuk reshtin… Read more »

Gërmimet arkeologjike në Kishën e Shën Gjon Pagëzuesit në Kalanë e Shasit..

Gërmimet arkeologjike në Kishën e Shën Gjon Pagëzuesit në Kalanë e Shasit..

Anton Pllumaj Gërmimet arkeologjike në Kishën e Shën Gjon Pagëzuesit në Kalanë e Shasit, pamje nga ekspedita e OJQ “LABEATËT” me 24.01.2016. Shikoni videon… Shkruan: Luigj Camaj Photo/video: Anton Pllumaj… Read more »

Opozita në Kosovë, protestë për ditën e pavarësisë.. Botuar ne VOA Zeri i Amerikes

Opozita në Kosovë, protestë për ditën e pavarësisë.. Botuar ne VOA Zeri i Amerikes

Opozita në Kosovë, protestë për ditën e pavarësisë Kosova ka hyrë në muajin e pestë të përballjes më një krizë të thellë politike për shkak të mospajtimeve rreth marrëveshjeve me… Read more »

Historia e rrallë/ Vallja e Osman Takës  Historia e plotë e valles së burrave të Konispolit!

Historia e rrallë/ Vallja e Osman Takës Historia e plotë e valles së burrave të Konispolit!

Historia e rrallë/ Vallja e Osman Takës Historia e plotë e valles së burrave të Konispolit! Nga Petrit Ali Mullla Osman Taka nga familja e madhe e Takajve te Konispolit… Read more »

Ndezja e Buzmit në Malësi të Madhe nën Mal të Zi

Ndezja e Buzmit në Malësi të Madhe nën Mal të Zi

Derguar per portalin Iliriatv nga Anton Pllumaj Ndezja e Buzmit në Malësi të Madhe nën Mal të Zi OJQ “LABEATËT” sonte përcolli traditën e vëndosjes së Buzmit në zjarm. Për… Read more »

REGJISTROHUNI NË KONKURSIN: SanRemo Music Awards.

REGJISTROHUNI NË KONKURSIN: SanRemo Music Awards.

TË REALIZOSH ËNDRAT E TUA ËSHTË NJË GJË E BUKUR, TË REALIZOSH ËNDRAT E TË TJERËVE ËSHTË AKOMA MË E BUKUR. KËNGËTARË TË TË GJITHA TREVAVE SHQIPTARE – KOSOVË –… Read more »

Per ty Atedhe..

Per ty Atedhe..

 

Plava dhe Gucia (video)

Plava dhe Gucia (video)

Me Pogradecin një javë më parë “Shqip” nisi ciklin e emisioneve kushtuar turizmit. Kësaj jave ndalesa ishte jashtë kufijëve shtetërorë, por jo jashtë shqiptarëve. Në Plavë dhe Guci, dy “margaritarët… Read more »

Kosova Voton!

Kosova Voton!