List/Grid

Uncategorized Subscribe to Uncategorized

Nga Janina …në kampin e Dakaut.. Tregim nga Namik Selmani.

Nga Janina …në kampin e Dakaut.. Tregim nga Namik Selmani.

Nga Janina …në kampin e Dakaut Rrëfimi i tij ishte sa tragjik aq edhe rrënqethës . Kishte njohur një njeri që dontë të ma tregonte edhe mua,edhe të gjithëve …. Read more »

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve . Nga Dilaver Xhelili.

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve . Nga Dilaver Xhelili.

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve Bume ivestimesh ne ifrastruktur, shëndetësi ,arsime , ndricimë në qytetin e naftëtarëve  ,I cili ndodhet I ndërtuar në një shtres naftëmbajtëse Qeveria e… Read more »

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Duke qenë se, tani për tani, një muze për hebrenjtë në Berat ka pak gjasa të ngrihet nga Bashkia Berat apo drejtoritë që kanë… Read more »

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

“ALGLOBOS” bashkon vlerat muzikore Organizuar nga Grupi “ALGLOBOS”, në Ristorante “LOS ZAPATA” në Treviso (Itali) u mbajt manifestimi kulturor për nderë të 20 vjetorit të rënjes heroike të familjes Jashari…. Read more »

BERAT. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT. Nga Dilaver Xhelili.

BERAT- Kryetari bashkise dhe drejtori MZSH mohojne veprimet me njeri tjetrin ne lidhje me pagesën e dy oficërëve karrjere te MZSH Kryetari bashkise dhe drejtori MZSH  hedhin topin njeri tjetrit… Read more »

Yjet e muzikes shqipëtare pushtojnë Europën dhe Amerikën një prej tyre edhe Sali Malaj. Nga Sulo Gozhina.

Yjet e muzikes shqipëtare pushtojnë Europën dhe Amerikën një prej tyre edhe Sali Malaj. Nga Sulo Gozhina.

BERAT – I ftuar në disa koncerte në shtetet europjane, por edhe në kontinentet e largëta si në Australi e në Amerikë me zërin e tij ka bërë që të… Read more »

GURRË QË GURRON DRITË DHE VARGJE. Autor Namik Selmani.

GURRË QË GURRON DRITË DHE VARGJE. Autor Namik Selmani.

Meditim për një libër poetik me motive matjane “Gurra e Budit me motive matjane “Gurra e Budit” Këtë libër e ngjiza në një vend të largët e të afërt si… Read more »

Kushe fshihet pas ketij veprimi racist?? Nga Dhimiter Rrera SHBA.

Kushe fshihet pas ketij veprimi racist?? Nga Dhimiter Rrera SHBA.

Eshtë rrahur e keqetrajtuar  pak dite me pare , para banesës së tij në lagjen Aerodrom të Shkupit, Branko Sinadinovski. Deri tani nuk dihen arsyet dhe autorët, përveç se ngjarja… Read more »

Rrokullisen ditet…

Rrokullisen ditet…

Rrokullisen ditet… Qajne nga dhimbja e perplasjes me naten… Dhe Humbin ne zhdukje ne fleten e kohes… Rrokaplaset JETA NE Qajme prej kujtimit qe mbetet… Dhe si njerez ngrijme ne… Read more »

Eja, eja, lule bore… Nga Namik Selmani.

Eja, eja, lule bore… Nga Namik Selmani.

Eja, eja, lule bore Një dialog me lulet të bën më fisnik, të bën pak marrëtar. Të jep më shumë jetë. Ne jëetojmë një jetë të dytë kur e vëmë… Read more »