List/Grid

Uncategorized Subscribe to Uncategorized

KUÇOVË- Kucova ish qëndra kryesore e industries naftës dhe mekanike. Nga Dilaver Xhelili

KUÇOVË- Kucova ish qëndra kryesore e industries naftës dhe mekanike. Nga Dilaver Xhelili

Kuçova ende vazhdon të ruaje fizionominë e dikurshme si qyteti i parë i industrializuar i Shqipërisë ,pavarsishtë nga shkatërrimi I shumë ndërmarjeve  Karakteristike e këtij qyteti është :Ekzistenca e shfrytëzimit të… Read more »

Varfëria që vretë bukurit e natyrës !  Nga Dilaver Xhelili.

Varfëria që vretë bukurit e natyrës ! Nga Dilaver Xhelili.

Mbresa nga parku kombetar i Tomorrit…. Mirmëngjesi është kurdoher fjala më e re.Pikerishte kete mengjes nisemi ne drejtim te parkut kombetar te malit madheshtor te Tomorrit i cili ndodhet disa… Read more »

BERAT -Kutallia,  zona që jeton me sera.   Shpella e Poshnjes, burimi  që shuan etjen e zones. Nga D Xh

BERAT -Kutallia,  zona që jeton me sera. Shpella e Poshnjes, burimi  që shuan etjen e zones. Nga D Xh

Komuna Kutalli   E shtrire ne nje siperfaqe te konsiderueshme dhe kushte te mira atmosferike , banoret e zones se   Kutallise ,i kan dhene prioritet prodhimeve bujqesore ne sera dhe ambjente te… Read more »

KUCOVE – Aurodromi Kucoves, nga avjonet reaktive te avjonet e NATO –s Nga Dilaver Xhelili.

KUCOVE – Aurodromi Kucoves, nga avjonet reaktive te avjonet e NATO –s Nga Dilaver Xhelili.

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka priti në Tiranë, komandantin e Komandës Ajrore të NATO gjeneral Tod D. Wolters, për të shënuar fillimin e zbatimit të paketës, që NATO ka parashikuar… Read more »

Talentet shqiptare, vazhdojne te debutojne suksesshem ne te gjitha skenat e botes  se artit . Nga E A

Talentet shqiptare, vazhdojne te debutojne suksesshem ne te gjitha skenat e botes se artit . Nga E A

Blerta Zhegu, sopranoja shqiptare nuk ndalet, shkëlqen me rolin e Musettës. Ajo është një artiste tjetër shqiptare në botën operistike që po shkëlqen, duke u ngjitur sa në një skenë… Read more »

Rrenimi, ne vend te remontit, ishte i qellimeshem!

Rrenimi, ne vend te remontit, ishte i qellimeshem!

Ishin ivenstime ndër vite gati shekullore, ishin djersa e gjak i pastër shqiptarie !!! Boshti Athinë-Beograd detyroi shkatërrimin e 500 fabrikave në Shqipëri nga viti ’90 – 95′. Rezultat i… Read more »

KJO ËSHTË VETËVRASJA JONË KOMBËTARE, NË KOHË PAQE! Nga Sulejman Abazi

KJO ËSHTË VETËVRASJA JONË KOMBËTARE, NË KOHË PAQE! Nga Sulejman Abazi

Filozofia serbe po shfrytëzon me efikacitet të gjithë rastet që paraqiten për të futur përçarjen midis kombit shqiptar, mes Shqipërisë dhe Kosovës. Ne rastin e diskutimit marramendës të Ministrit të… Read more »

Të mendojmë shqip , se bota e ka më lehtë të na kuptojë.

Të mendojmë shqip , se bota e ka më lehtë të na kuptojë.

Shkruan Fahri Xharra Kërkimet e ndryshme të kushtëzojnë që t`i hapësh sytë dhe të nxjerrësh me aq sa mundesh të vërtetën, mvaret nga qëllimi dhe synimi . Ballafaqimet me shtrembërime… Read more »

Dy Çertifikata Mirënjohje për “Mësuesin e Popullit”, Petref Therepeli . Nga Sulo Gozhina

Dy Çertifikata Mirënjohje për “Mësuesin e Popullit”, Petref Therepeli . Nga Sulo Gozhina

Nga Skrapari në trojet e ndara të Shqipërisë në Kërçovë Maqedoni për të dhënë dituri nxënsve . SKRAPAR – Askujt nuk do t’i shkonte ndërmend se një djal në moshën… Read more »

Lëmsh. Nga Vaso Papaj

Lëmsh. Nga Vaso Papaj

Lëmsh Lëmsh – kurrë problemet tona nuk do t’treten. Ngjajnë ndryshe me të botës e në vend mbeten. Lëmsh o lëmsh, po e humbim të tërë fillin. Lëmsh u bëka,po… Read more »