List/Grid

Te ndryshme Subscribe to Te ndryshme

“Kangur 2017” Certifikatat per fituesit ne Matematike. Nga Robert Kosova. Berat.

“Kangur 2017” Certifikatat per fituesit ne Matematike. Nga Robert Kosova. Berat.

 Në Bashkinë e Beratit u zhvillua pak dite me pare ceremonia e dhënies së certifikatave të Konkursit “Kangur 2017” për nxënësit fitues në lëndën e Matematikës. Në këtë ceremoni merrnin… Read more »

PAFTAL: KISHË, KISHAR, MBISHKRIME NË GUR…Kisha e Paftalit… E paharrueshme… Nga Simon Vrusho.

PAFTAL: KISHË, KISHAR, MBISHKRIME NË GUR…Kisha e Paftalit… E paharrueshme… Nga Simon Vrusho.

PAFTAL: KISHË, KISHAR, MBISHKRIME NË GUR… Paftal, rrëzë Shpiragut, një kishë që duket si një trup kompakt, në një territor me kisha e manastire si në Sadovicë apo Kamçisht, madje… Read more »

BUJKU I KARBUNARËS DHE KRYEBASHKIAKU I ROMËS ose Xhevahir Shehu dhe Francesco Rutelli

BUJKU I KARBUNARËS DHE KRYEBASHKIAKU I ROMËS ose Xhevahir Shehu dhe Francesco Rutelli

BUJKU I KARBUNARËS DHE KRYEBASHKIAKU I ROMËS ose Xhevahir Shehu dhe Francesco Rutelli Jemi në vitin 1997. Një grup emigrantësh shqiptarë nga Karbunara e Lushnjes, vendosur në Itali që nga… Read more »

VV-ja fituese morale e zgjedhjeve të 11 qershorit.  Shkruan: Florim Zeqa

VV-ja fituese morale e zgjedhjeve të 11 qershorit. Shkruan: Florim Zeqa

Parimet e shëndosha dhe fjala e lirë nuk blihen në pazarë Në Kosovën e pasluftës, si pasojë e egos së pakufishme për pushtet të liderëve partiak, ndërkombëtarët me lehtësi i… Read more »

BERAT- Një udhëtim në Shpiragë ,aty ku historia e mermertë e mishi I kecit në hellë, ka befasuar turistët

BERAT- Një udhëtim në Shpiragë ,aty ku historia e mermertë e mishi I kecit në hellë, ka befasuar turistët

BERAT- Një udhëtim në Shpiragë ,aty ku historia e mermertë ,mishi I kecit në hellë ka befasuar turistët   Nga Dilaver Xhelili . Në se udhëton për në Shpiragë në… Read more »

LETËR RENEGATIT SHQIPTAR NEXHMEDIN SPAHIUT..Nga Afrim Caka Gjakove.

LETËR RENEGATIT SHQIPTAR NEXHMEDIN SPAHIUT..Nga Afrim Caka Gjakove.

LETËR RENEGATIT SHQIPTAR NEXHMEDIN SPAHIUT Gjakovë, Dardani Gjakovë, 25 maj 2017 Letër e hapur! Tendenca serbofile e një fundërrine shqiptare, Nexhemedin Spahiut. Ashtu miljona shqiptarë, kan ndjekur me “ngazëllim” deklaratat… Read more »

ADUSH, ÇIFUTË DHE … KËPUCË …(Nga triptiku “Rrëfej, rrëfenja, rrëfime.”) Simon Vrusho.

ADUSH, ÇIFUTË DHE … KËPUCË …(Nga triptiku “Rrëfej, rrëfenja, rrëfime.”) Simon Vrusho.

ADUSH, ÇIFUTË DHE … KËPUCË … Adush Civeja, 71 vjeç, ka pasur fatin që në 7-vjeçare të ishte në një klasë pilot, me nxënës shumë të mirë që ëndërronin të… Read more »

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! !  shkruan Fahri Xharra

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra Unë biri yt, Kosovë, t’i njoh dëshirat e heshtura, t’i njoh ëndrrat, erërat e fjetura me shekuj, t’i njoh… Read more »

Dilaver Xhelili . Bukurite e rrethinave te  Kucoves.

Dilaver Xhelili . Bukurite e rrethinave te Kucoves.

KUÇOVË- Perondia një vend I lashtë me një kultur të zhvilluar dhe e gjelbëruar   Tre kilometër largë qytetit të Kuçovës ,ndodhet fshati bukur I Perondisë e cila njihet për… Read more »

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat .. Nga E Azizolli

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat .. Nga E Azizolli

Pranvera bashkon artistë dhe diplomat në festën e gjethes në Berat Festa e çeljes së gjethes, si simbol i ripërtëritjes pas një dimri të gjatë, synon të kthehet në një… Read more »