List/Grid

Te ndryshme Subscribe to Te ndryshme

PARIA E TIRANËS DHE PROBLEMI I AKTIVIZIMIT TË RINISË NË POLITIKË

PARIA E TIRANËS DHE PROBLEMI I AKTIVIZIMIT TË RINISË NË POLITIKË

Nga Prof. Shenasi A. Rama Problemi i aktivizimit të rinisë në zgjedhjet kuvendore, dhe kush do te jetë në mbështetje të njërës apo të tjetrës palë të parisë është nga… Read more »

Lavdi përjetë Gjigandit të mbarë Shqiptarizmës, Fan Stilian Noli. Nga Pierre Simsia

Lavdi përjetë Gjigandit të mbarë Shqiptarizmës, Fan Stilian Noli. Nga Pierre Simsia

Sot, më 13 Mars, 2017 nderojmë me respekt të thellë 52 vjetorin e vdekjes së Gjigandit të Kombit, të Kulturës Shqiptare, burri i ndritur i mbarë shqiptarizmës, Imzot Theofan Stilian… Read more »

Berati mes dy Çorrostenve..

Berati mes dy Çorrostenve..

Berati mes dy Çorrostenve BERAT – Duke shfletuar Ditarin Elektronik të publicistit dhe studiuesit Simon Vrusho, has larmi temash, këndvështrimesh, interesash, por mbi të gjitha të bie në sy shija… Read more »

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? Nga Fahri Xharra Gjakove.

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? Nga Fahri Xharra Gjakove.

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? I zhytur në mendime , i thelluar në historinë tonë jo shumë të largët ( diku nja 500… Read more »

LUFTËTARËT E LIRISË. Nga Afrim Caka Gjakove.

LUFTËTARËT E LIRISË. Nga Afrim Caka Gjakove.

LUFTËTARËT E LIRISË Të metat e luftëtarit pozitiv duhet të jenë të atilla që të mos ulin vlerën kryesore pozitive të luftëtarit. Luftëtarët e lirisë nuk ndahen në pozitivë dhe… Read more »

Dy mbremje qe nuk harrohen kurre per festa kombetare, ne vatren e bukur te kenges shqipe :Rozafa ne Embrach afer Zürichit !

Dy mbremje qe nuk harrohen kurre per festa kombetare, ne vatren e bukur te kenges shqipe :Rozafa ne Embrach afer Zürichit !

Dy mbremje qe nuk harrohen kurre per festa kombetare, ne vatren e bukur te kenges shqipe :Rozafa ne Embrach afer Zürichit ! U nisa ne drejtim te panjohur duke udhetuar… Read more »

Emigranti Lala qe investon kursimet e tije ne vendlindje . Per Iliriatv Ahmet Zani Kurbin.

Emigranti Lala qe investon kursimet e tije ne vendlindje . Per Iliriatv Ahmet Zani Kurbin.

Dhjetra nxënes të fshatrave të Malësisë së Kurbinit rrezikuan jetën, pasi furgoni me të cilin ata po udhëtonin u bllokua në ujë. Prurjet e shumta të ujit nga reshjet e… Read more »

Lajme shkurt nga: Dilaver Xhelili. Berat.

Lajme shkurt nga: Dilaver Xhelili. Berat.

BERAT- Ne tregjet javore tregtohen ushqime të pa kontrolluara Në tregjet javore në qarkun e Beratit,shiten produkte ushqimore të pa kontrolluara .Madje ushqimet shiten edhe me cmime të lira ,krahasuar… Read more »

Pasues të Bashkësisë Besëlashtë kryen ritet e përshpirtshme në shënim të këtij përvjetori të veçantë.

Pasues të Bashkësisë Besëlashtë kryen ritet e përshpirtshme në shënim të këtij përvjetori të veçantë.

Nisma qe duhen pergezuar dhe inkurajuar midis te rinjeve shqiptar…. Komunikata :Bashkësia Besëlashtë, në vazhdën e dendësimit të aktiviteteve të saj, ka organizuar një kremte për nder të 573-vjetorit të… Read more »

Shkurt nga Dilaver Xhelili . Varfëria që vretë historin e një qyteti muzeal.  Spitali rajonal eshte përpara një krize per mjek.

Shkurt nga Dilaver Xhelili . Varfëria që vretë historin e një qyteti muzeal. Spitali rajonal eshte përpara një krize per mjek.

BERAT-Varfëria që vretë historin e një qyteti muzeal Nuk mbahet mend se prej sa vitesh qyteti i Beratit vazhdon të quhet qyteti 2400 vjeçar. Ndërsa vitet ikin qyteti muze vazhdon… Read more »