List/Grid

Te ndryshme Subscribe to Te ndryshme

SKËNDERBEU ME GJUHËN E ALBANËVE NË ZVICËR.  Nga:Petrit Aliaj. Berna(Zvicër) 26,05.2018.

SKËNDERBEU ME GJUHËN E ALBANËVE NË ZVICËR. Nga:Petrit Aliaj. Berna(Zvicër) 26,05.2018.

 Në vazhdim të festimeve për vitin jubilar të Skënderbeut,Organizata mbarë kombëtare “Lobi Euro-Atllantik Shqiptar”në programin e saj ka planifikuar edhe realizimin e një seri aktivitetesh me degët që në Belgjikë,Zvicër,Greqi,Itali,Norvegji… Read more »

Nje sektor qe kerkon rivleresim. Perse nuk vihet ne pune Sonda e pare shqiptare?!

Nje sektor qe kerkon rivleresim. Perse nuk vihet ne pune Sonda e pare shqiptare?!

Nga Dilaver Xhelili –  Dihet se Shqipëria është vendi më i pasur nëntokësor. Kjo dihet dhe nga vetë politikanët shqiptar, por ata tregohen shumë indiferent përballë kësaj situate. Madje dihet se… Read more »

Egua dhe egocentrizmi  qe po na vrasin perdite energjite pozitive mbi ceshtjen kombetare .!Nga Sulejman Abazi.

Egua dhe egocentrizmi qe po na vrasin perdite energjite pozitive mbi ceshtjen kombetare .!Nga Sulejman Abazi.

EGUA DHE EGOCENTRIZMI QE PO NA VRASIN PERDITE ENERGJITE POZITIVE MBI ÇESHTJEN KOMBETARE.! Jane krijuar shume organizime atdhetare. Shume…..! Qellimin e kane te mire, por ne thelb nuk jane ne… Read more »

Nje Veshtrim mbi  historin e rajonit te  Beratit… Nga Dilaver Xhelili.

Nje Veshtrim mbi historin e rajonit te Beratit… Nga Dilaver Xhelili.

Kryeqendra: Berati. Berati është një ndër qytetet e rrallë, i cili i takon agimit të njerëzimit. Një kohë, kur ujrat rridhnin të pakontrolluara dhe shkatërruese, në këtë zonë u krijua… Read more »

Një ditë pranë stendave të Muzeut  “SOLOMONI”  në Berat. Nga Sulo Gozhina

Një ditë pranë stendave të Muzeut “SOLOMONI” në Berat. Nga Sulo Gozhina

BERAT – Ende pa u mburshur 10 ditë nga çelja e dyreve të Muzeut  “SOLOMONI”  në Berat , rruga tek “Porta e Pashait” si dhe i thonë ndryshe rruga që… Read more »

MUZEU “SOLOMONI” BERAT, I PARI I LLOJIT NË HAPËSIRËN MBARËSHQIPTARE. Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” BERAT, I PARI I LLOJIT NË HAPËSIRËN MBARËSHQIPTARE. Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” BERAT, I PARI I LLOJIT NË HAPËSIRËN MBARËSHQIPTARE Këto ditë, më saktë më 03 maj 2018, çelet Muzeu “Solomoni”, i pari i llojit në hapësirën mbarëshqiptare, që ka… Read more »

Nga Janina …në kampin e Dakaut.. Tregim nga Namik Selmani.

Nga Janina …në kampin e Dakaut.. Tregim nga Namik Selmani.

Nga Janina …në kampin e Dakaut Rrëfimi i tij ishte sa tragjik aq edhe rrënqethës . Kishte njohur një njeri që dontë të ma tregonte edhe mua,edhe të gjithëve …. Read more »

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve . Nga Dilaver Xhelili.

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve . Nga Dilaver Xhelili.

KUÇOVË – Kuçova ne fokusin e investimëve Bume ivestimesh ne ifrastruktur, shëndetësi ,arsime , ndricimë në qytetin e naftëtarëve  ,I cili ndodhet I ndërtuar në një shtres naftëmbajtëse Qeveria e… Read more »

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Nga Simon Vrusho.

MUZEU “SOLOMONI” NË BERAT, SË AFËRMI… Duke qenë se, tani për tani, një muze për hebrenjtë në Berat ka pak gjasa të ngrihet nga Bashkia Berat apo drejtoritë që kanë… Read more »

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

Itali ,aktivitetet ne pervjetorin e epopese se familjes Jashari. Nga Florim Zeqa.

“ALGLOBOS” bashkon vlerat muzikore Organizuar nga Grupi “ALGLOBOS”, në Ristorante “LOS ZAPATA” në Treviso (Itali) u mbajt manifestimi kulturor për nderë të 20 vjetorit të rënjes heroike të familjes Jashari…. Read more »