List/Grid

Politike Subscribe to Politike

Alfred Mosiu : Garancia e bashkëjetesës është vetëm zbatimi i marrëveshjes së Ohrit.

Alfred Mosiu : Garancia e bashkëjetesës është vetëm zbatimi i marrëveshjes së Ohrit.

           Dh.Rr                    Të dhimbshme dhe të papranueshme i ka cilësuar ish-presidenti Alfred Mosiu përplasjet e herëpashershme që… Read more »

MPJ E KOSOVËS DËNON DHUNËN E POLICISË MAQEDONASE.

MPJ E KOSOVËS DËNON DHUNËN E POLICISË MAQEDONASE.

         Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës ka reaguar ndaj protestave të dhunshme që sot kanë hyrë në ditën e dytë në Maqedoni.“Po përcjell me shqetësim… Read more »

Shqipëria dhe Maqedonia shfaqin hapur pakënaqësitë që kanë ndaj njëra-tjetrës .

Shqipëria dhe Maqedonia shfaqin hapur pakënaqësitë që kanë ndaj njëra-tjetrës .

           Shqipëria dhe Maqedonia shfaqin hapur pakënaqësitë që kanë ndaj njëra-tjetrës sa i përket respektimit të të drejtave të shqiptarëve dhe _maqedonasve në vendet respektive. Kryeministri… Read more »

Samaras: Gjuhën maqedone e shpikën komunistët

Samaras: Gjuhën maqedone e shpikën komunistët

      Kreu i Ekzekutiviti grek Andonis Samaras, sot në Parlamentin Europian në Strazburg ka deklaruar se nuk e kishte ditur se ekziston gjuha maqedonishte dhe se kjo gjuhë… Read more »

Zhvillimet në Maqedoni, reagon MPJ e Shqipërisë

Zhvillimet në Maqedoni, reagon MPJ e Shqipërisë

       Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë ka reaguar në lidhje me dhunën e ushtruar në Shkup të Maqedonisë ndaj shqiptarëve. Sipas një njoftimi, Ministria e Punëve… Read more »

Unë besoj në Shqipërinë evropiane!

Unë besoj në Shqipërinë evropiane!

          JOSE BARROSO Tirane Albania.. Unë e njoh historinë e Shqipërisë, e di se sa e rëndësishme ka qenë për ju të siguroni pavarësinë tuaj dhe besoj… Read more »

Togo njeh pavarësinë e Kosovës

Togo njeh pavarësinë e Kosovës

           Shteti i Togos e ka njohur pavarësinë e Republikës së Kosovës. Kjo njohje vjen në kohën kur ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, para… Read more »

Edi Rama: Marrëveshja e Ohrit dhe marrëveshjet e tjera nuk respektohen nga të huajt

Edi Rama: Marrëveshja e Ohrit dhe marrëveshjet e tjera nuk respektohen nga të huajt

                                          Kryeministri shqiptar Edi Rama theksoi se shqiptarët mbeten garant… Read more »

Kosovë, certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve pas shtatë ditësh

Kosovë, certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve pas shtatë ditësh

Kosovë- Nëse nuk do të ketë ndonjë rinumërim apo rivotim, edhe shtatë ditë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë do t’i certifikojë rezultatet. Kështu ka pohuar kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor,… Read more »

Qeveria ka dërguar në Kuvend projektligjin për Strategjinë e Sigurisë Kombëtare.

Qeveria ka dërguar në Kuvend projektligjin për Strategjinë e Sigurisë Kombëtare.

            Në Draftin e ri të Strategjisë Kombëtare që pritet të miratohet, thuhet se me gjithë tendencën e qartë pozitive, siguria e vendit vijon ende… Read more »