List/Grid

Politike Subscribe to Politike

Pack: Kosovës i duhet koalicioni PDK-LDK

Pack: Kosovës i duhet koalicioni PDK-LDK

 Eurodeputetja gjermane Doris Pack ka thënë se zgjedhjet e 8 qershorit kanë kaluar shumë mirë. Ajo ka thënë se pas këtyre zgjedhjeve Kosova është duke u ballafaquar me krijimin e… Read more »

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Konkursi i bukurisë për të zgjedhur Miss USA këtë vit do të mbahet më 8 qershor, dhe përfaqësuesja e shtetit të Miçiganit është Elizabeth (Elizabeta) Ivezaj, bija e dy shqiptarëve… Read more »