List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

Heroina e Sanxhakut – Amina Nuroviç

Heroina e Sanxhakut – Amina Nuroviç

Heroina e Sanxhakut – Amina Nuroviç Fahri Xharra Analiza, Trashigimia Kombëtare Dreq o punë ! Përderisa në Sanxhakun e “harruar “ shqiptar ka filluar të ndizet zjarri i dashurës ndaj… Read more »

Si të spjegojmë që Ortodoksia nuk është Greqia ?

Si të spjegojmë që Ortodoksia nuk është Greqia ?

Si të spjegojmë që Ortodoksia nuk është Greqia ? Sa do që na pëlqen apo jo , kundër çështjes shqiptare ekziston boshti muslimano-ortodoks . Një habi e kohëve të fundit… Read more »

Pse vetëm amerikanëve iu interesonte shkollimi shqip në jugun e Shqiperisë ? Fahri Xharra,19.02.17 Gjakovë

Pse vetëm amerikanëve iu interesonte shkollimi shqip në jugun e Shqiperisë ? Fahri Xharra,19.02.17 Gjakovë

Pse vetëm amerikanëve iu interesonte shkollimi shqip në jugun e Shqiperisë ? Ose Pse grekët nuk i lejonin shkollat shqipe në Shqipëri ? “Asnjë gjuhë tjetër dhe asnjë shkollim në… Read more »

TË MJERËT NE ҪFARË POLITIKANËSH QË KEMI SOT.. Nga: Afrim Caka Gjakove.

TË MJERËT NE ҪFARË POLITIKANËSH QË KEMI SOT.. Nga: Afrim Caka Gjakove.

TË MJERËT NE ҪFARË POLITIKANËSH QË KEMI SOT Psikologjia e racave. Psikologjia e racave slave dhe klasifikimi psikologjik o analfabetizmit shqiptar bazohet në tamam si klasifikim anatomik në konstatimin e… Read more »

ANDARTI I POLITIKES!  Opinion nga :Sulejman Abazi Tirane, 19/02/2017

ANDARTI I POLITIKES! Opinion nga :Sulejman Abazi Tirane, 19/02/2017

ANDARTI I POLITIKES! E degjenerove Aleancen Kuq e Zi per interesat e tua o Kreshnik. Po na josh me “Pranveren Kuq e Zi”, me pranveren tende duke u ulur krah… Read more »

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!Shkruan: Florim Zeqa                         18.02.2017 Është hera e parë në… Read more »

E verteta eshte e vertete ,e smunde te mbulohet nga disa pseudohistorian e tradhetar te kombit te vete !!!

E verteta eshte e vertete ,e smunde te mbulohet nga disa pseudohistorian e tradhetar te kombit te vete !!!

Ështe per te ardhur keq  kembengulja e disa njerzeve ne mes tone  per te zgjedhur, ne mese te ish  pushtuesve e masakruesve  te kombit tone ne shekuj, si pushtues te… Read more »

PROTESTA?! NJË REBUS POLITIK NË TIRANË!

PROTESTA?! NJË REBUS POLITIK NË TIRANË!

PROTESTA?! NJË REBUS POLITIK NË TIRANË! Të provokosh në politikë është shumë e rrezikëshme, pasi humbja dhe pasojat kanë kosto shumë të lartë. Jemi disa muaj para fushatës elektorale. Gjatë… Read more »

9 Vjetori! Populli duhet te ngrihet te beje bashkimin, te heqe barrierat doganore, gardhnijte mes nenes dhe bijes. Mjaft me!

9 Vjetori! Populli duhet te ngrihet te beje bashkimin, te heqe barrierat doganore, gardhnijte mes nenes dhe bijes. Mjaft me!

Nga Fatmir Bardhoci Si mund ti them Gezuar ditelindjen nje njeriu qe ka lindur i gjymtuar? Njerit qe nuk shikon dot, nuk degjon dot, nuk njeh Nenen e tij, simbolet… Read more »

SHTETI DHE PËRGJEGJËSIA HITORIKE E PUSHTETRAËVE..!  Afrim Caka Gjakove.

SHTETI DHE PËRGJEGJËSIA HITORIKE E PUSHTETRAËVE..! Afrim Caka Gjakove.

SHTETI DHE PËRGJEGJËSIA HITORIKE E PUSHTETRAËVE..! Siç ka thënë me të drejtë Dimiter Rostovski i shenjtë: “Krimi i hapur ushqehet me lek e shijohet gjak!”. Nëse njerëzit, të cilët e… Read more »