List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

Kur bastardët (kopilat)  heshtin shqiptarofobinë dhe e propagandojnë islamofobinë …

Kur bastardët (kopilat) heshtin shqiptarofobinë dhe e propagandojnë islamofobinë …

Gani MEHMETAJ Në Gadishullin Ilirik fatkeqësisht ende kultivohet urrejtja kundër shqiptarëve. Prinë Serbia, por nuk i mbetet prapa Maqedonia e Greqia. Na zhvatën territore, u zhytën në krime e gjenocid… Read more »

Z.Ivanov, shqiptarët janë Maqedonia e lashtë

Z.Ivanov, shqiptarët janë Maqedonia e lashtë

Përgatiti: Valter Koxhaj Nëse maqedonia sot është në një krizë identiteti dhe kërkonë të vërtetoj një trashëgimi historike pa marrë parasysh shqiptaret gabon. Kjo është e pamundur historikisht dhe nuk… Read more »

ROLI I NJERËZVE TË MËDHENJ NË ZHVILLIMIN E GJUHES DHE TË KOMBIT… Nga Afrim Caka Gjakove.

ROLI I NJERËZVE TË MËDHENJ NË ZHVILLIMIN E GJUHES DHE TË KOMBIT… Nga Afrim Caka Gjakove.

ROLI I NJERËZVE TË MËDHENJ NË ZHVILLIMIN E GJUHES DHE TË KOMBIT Fadil Hoxha për kohën ishte dhe mbetet hero kombëtar. Ai zë një vend qendror në radhët e kësaj… Read more »

MEDIA DHE MEDIMJERANË ANTISHQIPTAR, NË SHËRBIM TË QARQEVE EKSTREMISTE TË DJATHTA! KUSH PO I BALTOS KAQ SHUMË SHQIPTARËT DHE SHQIPËRINË?!

MEDIA DHE MEDIMJERANË ANTISHQIPTAR, NË SHËRBIM TË QARQEVE EKSTREMISTE TË DJATHTA! KUSH PO I BALTOS KAQ SHUMË SHQIPTARËT DHE SHQIPËRINË?!

MEDIA DHE MEDIMJERANË ANTISHQIPTAR, NË SHËRBIM TË QARQEVE EKSTREMISTE TË DJATHTA! KUSH PO I BALTOS KAQ SHUMË SHQIPTARËT DHE SHQIPËRINË?! Sipas “Amnesti Internacional”, “Mafia shiptare nuk ekziston në Gjenevë as… Read more »

NEXHMEDIN SPAHIU – FEJA, NUK ËSHTË SHTHURJE… Nga Afrim Caka Gjakove.

NEXHMEDIN SPAHIU – FEJA, NUK ËSHTË SHTHURJE… Nga Afrim Caka Gjakove.

NEXHMEDIN SPAHIU – FEJA, NUK ËSHTË SHTHURJE Pyes, a janë përgjegjës në menyrë të drejtëpërdrejtë hoxhallarët që zotrojnë lirinë e shthurjes fetare të pakontrolluar? Feja me detyrim nuk është fe:… Read more »

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Nga Filip Guraziu

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Nga Filip Guraziu

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Perandoria Romake kishte zgjedhur shqiponjen si simbol te saje, me vone pas ndarjes ne dy pjese, ajo e lindjes, Perandoria Bizantine e modifikoi simbolin duke… Read more »

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Opinion nga Burhan Klaiqi

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Opinion nga Burhan Klaiqi

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Kohë më parë një ministër i kabinetit Qeveritarë , kishte ofenduar Popullin e Kosovës , dhe me të drejtë Organizata… Read more »

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Opinion nga Burhan Klaiqi.

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Opinion nga Burhan Klaiqi.

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Kohëve të fundit në të gjithë vendin ka nisur një fushatë zërash , pro dhe kundër reth votimit të marëveshjes së… Read more »

VEPRIMET DHE PASOJAT E DEKOMPOZIMIT, APO KRIZË MENDORE? Opinion nga Afrim Caka

VEPRIMET DHE PASOJAT E DEKOMPOZIMIT, APO KRIZË MENDORE? Opinion nga Afrim Caka

VEPRIMET DHE PASOJAT E DEKOMPOZIMIT, APO KRIZË MENDORE? Ky lëmsh tipash të ndryshëm antropologjikë, kjo band e shpërndarë në qeveri, ulërin dhe përplsen mes veti midis një anarkie politike. Kjo… Read more »

Z. BUJAR NISHANI, FIGURA PUBLIKE DHE KOHA JUAJ KANË SHPËRBËRË PA DISKUTIM NJERA – TJETRËN! MIRDITA DHE MIRDITORËT NUK DO TA FALIN REHABILITIMIN E KRIMINELËVE.

Z. BUJAR NISHANI, FIGURA PUBLIKE DHE KOHA JUAJ KANË SHPËRBËRË PA DISKUTIM NJERA – TJETRËN! MIRDITA DHE MIRDITORËT NUK DO TA FALIN REHABILITIMIN E KRIMINELËVE.

  ZOTI BUJAR NISHANI, FIGURA PUBLIKE DHE KOHA JUAJ KANË SHPËRBËRË PA DISKUTIM NJERA – TJETRËN! MIRDITA DHE MIRDITORËT NUK DO TA FALIN REHABILITIMIN E KRIMINELËVE. Në të gjithë botën… Read more »