List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

PSE SHQIPTARET JANE E KEQJA E VETVETES?!  Sulejman Abazi, Tirane me 25 mars 2017.

PSE SHQIPTARET JANE E KEQJA E VETVETES?! Sulejman Abazi, Tirane me 25 mars 2017.

Cdo dite lexojme statuse, ku me te drejte kritikat drejtohen brenda gjenezes tone, duke shkaktuar nje kaos mosbesimi, merie, akuzash brenda raporteve te heroizmit, atdhetarizmit dhe tradhetise. Ka mendime te… Read more »

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE… Opinion nga Afrim Caka

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE… Opinion nga Afrim Caka

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE E drejta njerëzore duhet të bazohet vetëm mbi këtë të drejtë natyrore. Parimi i madh, ai universal si për njërin ashtu dhe… Read more »

VEPRIMET DHE PASOJAT E POLITIKANËVE TANË..! Nga Afrim Caka Gjakove.

VEPRIMET DHE PASOJAT E POLITIKANËVE TANË..! Nga Afrim Caka Gjakove.

VEPRIMET DHE PASOJAT E POLITIKANËVE TANË..! Çfarë e bënë këtë politik të pazakonte dhe kaq të dhunshme për kombin. Për të pasur një ide se si trajtohet populli shqiptar nën… Read more »

PARIA E TIRANËS DHE PROBLEMI I AKTIVIZIMIT TË RINISË NË POLITIKË

PARIA E TIRANËS DHE PROBLEMI I AKTIVIZIMIT TË RINISË NË POLITIKË

Nga Prof. Shenasi A. Rama Problemi i aktivizimit të rinisë në zgjedhjet kuvendore, dhe kush do te jetë në mbështetje të njërës apo të tjetrës palë të parisë është nga… Read more »

Në emër të kujtë fletë…!!!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove

Në emër të kujtë fletë…!!!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove

SI E SHIKOJMË PËRULJEN E ARIANIT SLLAMNIKUT Në emër të kujtë fletë… Njerëzit, për të cilët karakteristike është servilizmi dhe përulja, përshtaten keq, gjithashtu, ndaj kombit. Ky e ndjen veten… Read more »

Hysni Shaqiri ka një porosi për Ivanovin dhe protestuesit kundër Platformës shqiptare. Mare nga Info Shkupi

Hysni Shaqiri ka një porosi për Ivanovin dhe protestuesit kundër Platformës shqiptare. Mare nga Info Shkupi

Hysni Shaqiri ka një porosi për Ivanovin dhe protestuesit kundër Platformës shqiptare 12, Mar, 2017 Situata politike në Maqedoni ka marrë përmasa dramatike që edhe vet shkaktarët e kësaj situate… Read more »

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? Nga Fahri Xharra Gjakove.

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? Nga Fahri Xharra Gjakove.

Pse të kem respekt për ty ,kur ti m`a urrenë gjuhën ? I zhytur në mendime , i thelluar në historinë tonë jo shumë të largët ( diku nja 500… Read more »

LUFTËTARËT E LIRISË. Nga Afrim Caka Gjakove.

LUFTËTARËT E LIRISË. Nga Afrim Caka Gjakove.

LUFTËTARËT E LIRISË Të metat e luftëtarit pozitiv duhet të jenë të atilla që të mos ulin vlerën kryesore pozitive të luftëtarit. Luftëtarët e lirisë nuk ndahen në pozitivë dhe… Read more »

Simptomat e jashtme të një “sulltaneshe”!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

Simptomat e jashtme të një “sulltaneshe”!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

ZEMËRIMI I AMBASADORES TURKE NË PRISHTINË Ambasadës Turke Gjakovë, 4 mars 2017 Zonja ambasadore, Mallkimi i juaj lidhur me mendimin e Arbana Xharrës, ka angazhuar gjithë vëmendjen tonë. Simptomat e… Read more »

KUNDER NJE PUBLIKIMI, KU NJE FARE IVANI I BEN “SHAH – MAT”, KRYEMINISTRIT TIM!!

KUNDER NJE PUBLIKIMI, KU NJE FARE IVANI I BEN “SHAH – MAT”, KRYEMINISTRIT TIM!!

KUNDER NJE PUBLIKIMI, KU NJE FARE IVANI I BEN “SHAH – MAT”, KRYEMINISTRIT TIM!! Ne akuzat dhe kunderakuzat sllavo maqedone per rolin e Shqiperise perballe krizes ne shtetin e Maqedonise,… Read more »