List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017..

PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017..

PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017 Pa zhurmë dhe larg vëmendjes së mediave, Parlamenti Shqiptar i ka hapur rrugë një ‘amnistie’, nga e cila përfitojnë pikësëpari politikanët… Read more »

Serbëve një porosi : Kërkoini  falje shqiptarëve !…. Fahri Xharra Gjakove.

Serbëve një porosi : Kërkoini falje shqiptarëve !…. Fahri Xharra Gjakove.

Edhe për një imtësi të pa këndshme sa do e vogël të jetë , civilizimi na ka mësuar të kërkojmë falje; kurse ne shqiptarët dikur i dërgonim burrat për pajtim…. Read more »

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!!  [PJESA E KATERT]

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E KATERT]

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E KATERT] Është folur shpesh që, kjo klasë politike dhe politikanët e plotësuan misionin e tyre dhe duhet të largohen nga drejtimi… Read more »

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!!  [PJESA E TRETE]

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E TRETE]

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E TRETE] Një kaos në përmasa kombëtare, të thërrmuar copë e çikë, të parcelizuar politikisht në mënyrë të skajëshme, të agresuar në… Read more »

PSE DUHEN PRIVUAR NGA VLERAT, FEMRAT SHQIPTARE ?!  Opinion nga Afrim  Caka Gjakove.

PSE DUHEN PRIVUAR NGA VLERAT, FEMRAT SHQIPTARE ?! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

PSE DUHEN PRIVUAR NGA VLERAT, FEMRAT SHQIPTARE ?! Feja me detyrim nuk është fe, duhet përdorur bindja dhe jo detyrimi! Gjatë tetëmbëdhjetë viteve të fundit, mëkatët tona kundër Nënës kulturë… Read more »

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E DYTE]… Sulejman Abazi.

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E DYTE]… Sulejman Abazi.

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E DYTE] Çfarë po ndodh në hapësirën shqiptare?! Vall e meritojmë këtë ndëshkim të kohës së trazuar, e cila vërtitet brenda psikologjisë… Read more »

Unë , këtë ujë nuk do ta pi kurrë… Nga Fahri Xharra

Unë , këtë ujë nuk do ta pi kurrë… Nga Fahri Xharra

Unë , këtë ujë nuk do ta pi kurrë. Desha të bëj një ndryshim në mënyrën e të shkruarit dhe të fus edhe mak menquri të odav të burrav: “Babai… Read more »

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!![PJESA E PARE] Nga Sulejman Abazi

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!![PJESA E PARE] Nga Sulejman Abazi

JO KËSHTU MORE BALLKANAS TË PAGDHËNDUR, JO!! [PJESA E PARE] Do ta filloj këtë analizë politike me një ngjarje të dhimbëshme që ka ndodhur kohë më parë në trojet shqiptare…. Read more »

PSE SHQIPTARET JANE E KEQJA E VETVETES?!  Sulejman Abazi, Tirane me 25 mars 2017.

PSE SHQIPTARET JANE E KEQJA E VETVETES?! Sulejman Abazi, Tirane me 25 mars 2017.

Cdo dite lexojme statuse, ku me te drejte kritikat drejtohen brenda gjenezes tone, duke shkaktuar nje kaos mosbesimi, merie, akuzash brenda raporteve te heroizmit, atdhetarizmit dhe tradhetise. Ka mendime te… Read more »

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE… Opinion nga Afrim Caka

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE… Opinion nga Afrim Caka

NE KEMI NJË FE TJETER NGA AJO POLITIKE E drejta njerëzore duhet të bazohet vetëm mbi këtë të drejtë natyrore. Parimi i madh, ai universal si për njërin ashtu dhe… Read more »