List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

SHPIRTI I SHQIPTARIT DUHET TË USHQEHET ME DITURI.. Nga Afrim Caka Gjakove

SHPIRTI I SHQIPTARIT DUHET TË USHQEHET ME DITURI.. Nga Afrim Caka Gjakove

SHPIRTI I SHQIPTARIT DUHET TË USHQEHET ME DITURI Kuptohet që shpirti i shqiptarit duhet të ushqehet vetëm me dituri, jo me errësirë. Ajo që dëshiroj të shtroj para shqiptarëve të… Read more »

ÇOJENI PLAKUN E MADH TEK QOSHJA E VOGËL!… Simon Vrusho

ÇOJENI PLAKUN E MADH TEK QOSHJA E VOGËL!… Simon Vrusho

ÇOJENI PLAKUN E MADH TEK QOSHJA E VOGËL!… -Babë Dudë Karbunara – një gur i rëndë që Berati ka vendosur në themelet e shkollës shqipe dhe në Pavarësinë e Shqipërisë…. Read more »

VËRBIMI I VOTUESIT, ËSHTË NË KËTË RAST VERBIMI YNË..Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

VËRBIMI I VOTUESIT, ËSHTË NË KËTË RAST VERBIMI YNË..Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

VËRBIMI I VOTUESIT, ËSHTË NË KËTË RAST VERBIMI YNË Ndikimi fetar , garonë për ulëse në parlamentin e Dardanisë!!?? A duhet të pyesim: “A bëhet fjalë vërtet për rindezje dhe… Read more »

KRIZA POLITIKE DHE ZHVESHJA NGA NACIONALIZMI SHQIPTAR..Afrim Caka.

KRIZA POLITIKE DHE ZHVESHJA NGA NACIONALIZMI SHQIPTAR..Afrim Caka.

KRIZA POLITIKE DHE ZHVESHJA NGA NACIONALIZMI SHQIPTAR Shqiptarët, po jetojnë në një kohë të çuditëshme! Perëndimi mund ta njohë historinë shqiptare, ndonëse jo rrallë herë vetëm nga propaganda e spiunëve… Read more »

ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Opinion nga Afrim Caka

ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Opinion nga Afrim Caka

ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Një vështrim mbi komentin e Arbenit APO Muhamet Rugovës drejtuar në… Read more »

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! !  shkruan Fahri Xharra

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra Unë biri yt, Kosovë, t’i njoh dëshirat e heshtura, t’i njoh ëndrrat, erërat e fjetura me shekuj, t’i njoh… Read more »

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Ushtria nuk u bë??? Ai hesht, problemi shfaqet edhe më tragjik, duke hedhur memecërinë e tij të zezë. …ai duhet ta… Read more »

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

FATI TRAGJIK I DARDANISË Një tabllo e tillë e tmerrëshme është e pashembullt në historinë ë vendeve të botës. Fati tragjik i Dardanisë mjerisht përseriet periodikisht edhe pas robërimit osman…… Read more »

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE? Lytfi Haziri na flliqe kombin! Papritur një politikan jo i idealeve e përhap në masë si bari i keq parullën… Read more »

Dy iniciativa, një mashtrim! Shkruan: Florim Zeqa

Dy iniciativa, një mashtrim! Shkruan: Florim Zeqa

Dy iniciativa, një mashtrim! Në javën që e lam pas, skena politike kosovare u karakterizua me zhvillime interesante, apo më mirë të themi java e kaluar u përmbyll me fillimin… Read more »