List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON…Nga Afrim Caka Gjakove.

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON…Nga Afrim Caka Gjakove.

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON… Kim Mehmeti ka humbur shumë organe të shqisave, bie fjala nuhatjen për politikë, histori e kultur. Shkrimtari pothuajse e ka… Read more »

SHqiptaret duhet te permenden sa nuk eshte vone!. Opinion nga: Stela Skenderaj

SHqiptaret duhet te permenden sa nuk eshte vone!. Opinion nga: Stela Skenderaj

SHQİPTARET DUHET TE PERMENDEN SA ME SHPEJT SA NUK ESHTE VONE Shqiptaret duhet te vetedijesohen sa me shpejte te  jete e mundur. Jan kthyer lect kepucesh per pakicat e ballkanit…. Read more »

Deri kur me qeverisje jolegjitime!?

Deri kur me qeverisje jolegjitime!?

Shkruan: Florim Zeqa 19.07.2017 Deri kur me qeverisje jolegjitime!? Përderisa në të gjitha vendet e zhvilluara dhe demokratike rënja e daljes së elektoratit në zgjedhje nën kuotat e 80 %… Read more »

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… Nga Afrim Caka .

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… Nga Afrim Caka .

MUSTAFA NANO, SHKONI ATJE KU S’DO T’JU VIJ TURP NGA VETJA… – “Nëna e Skënderbeut është serbe”, tashmë ështe debati më i fundit. Kjo teori u publikua nga Mustafa Nano… Read more »

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu… Shkruan Fahri Xharra

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu… Shkruan Fahri Xharra

Sot na duhet një hoxhë si Hafiz Ibrahim Dalliu Duke kërkuar një njeri që sot është edhe i fesë e edhe i kombit e vërejta që e kam të vështirë… Read more »

Çka i ndanë dhe çka i bashkon subjektet politike kosovare!?Shkruan: Florim Zeqa

Çka i ndanë dhe çka i bashkon subjektet politike kosovare!?Shkruan: Florim Zeqa

Çka i ndanë dhe çka i bashkon subjektet politike kosovare!?   Nga cilido aspekt të nisemi, i gjejmë ngjajshmëritë e shumta mes subjekteve politike. Për të ilustruar më së miri… Read more »

Dy etapa të kundërta me analogji të njëjtë! Shkruan: Florim Zeqa

Dy etapa të kundërta me analogji të njëjtë! Shkruan: Florim Zeqa

Edhe pse në dukje të parë delegatët e Kuvendit të Kosovës që shpallën Deklaratën Kushtetuese me 2 Korrik 1990, me delegatët e Kuvendit zgjedhor të LDK-së së 31 Majit 2015… Read more »

Ku ta kërkoj identitetin?! Nga Namik Selmani.

Ku ta kërkoj identitetin?! Nga Namik Selmani.

Ku ta kërkoj identitetin? Më tepër se një problem social Nga Namik Selmani Në festat e fundvitit edhe shqiptarët nuk i largohen traditës evropiane të shkëmbimit të kartolinave simbolike. E… Read more »

KURAJO POLITIKE DHE QYTETARE: Skema tradicionale e shtetndërtimit mund të ndryshojë!

KURAJO POLITIKE DHE QYTETARE: Skema tradicionale e shtetndërtimit mund të ndryshojë!

KURAJO POLITIKE DHE QYTETARE: Skema tradicionale e shtetndërtimit mund të ndryshojë! Tashmë jemi të bindur se diplomatët kryesorë të SHBA-ve dhe të BE-së e kuptojnë dhe vlerësojnë aspiratën shqiptare. Ata… Read more »

INTRIGANTËT PARAZIT E SERVILËT MBURRACAK. Shkrim nga : Petrit Aliaj Itali.

INTRIGANTËT PARAZIT E SERVILËT MBURRACAK. Shkrim nga : Petrit Aliaj Itali.

Një mik i vjetër i quajtur B.D,kohë më parë më shkruante se;personat e këtij kallëpi nuk janë veçse individë, parazitarë të cilët fryhen lart e posht, e merren me intriga… Read more »