List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

“MAQEDONIA – 26 VJET SHTET”.. Nga: Dr. Sulejman Abazi [NESHAJ] Studiues politik.

“MAQEDONIA – 26 VJET SHTET”.. Nga: Dr. Sulejman Abazi [NESHAJ] Studiues politik.

“MAQEDONIA – 26 VJET SHTET” Përgjegjësia e paqes dhe stabilitetit të rajonit, më së shumti po i takon popujve që jetojnë brenda Maqedonisë. Do ta vlerësoja këtë datë historike për… Read more »

Akademikët e kanë shitur historinë e kombit tonë. Nga: Kujtim Mateli

Akademikët e kanë shitur historinë e kombit tonë. Nga: Kujtim Mateli

Akademikët e kanë shitur historinë e kombit tonë Nga Kujtim Mateli Akademia e Shkencave është institucioni më i rëndësishëm shkencor nga pikëpamja e rëndësisë që ky institucion ka kudo në… Read more »

DO TE VIJE SHPEJTE DITA QE EDHE NE SHQIPTARET TE FITOJME PAQEN BRENDA VETES TONE.

DO TE VIJE SHPEJTE DITA QE EDHE NE SHQIPTARET TE FITOJME PAQEN BRENDA VETES TONE.

DO TE VIJE SHPEJTE DITA QE EDHE NE SHQIPTARET TE FITOJME PAQEN BRENDA VETES TONE. Sulejman Abazi. Vend ne Diell ka per te gjithe njerezit e mire, qe ata te… Read more »

Lufta për Bashkim Kombëtar, mesazhi që sot shqiptarët duhet t’i japin Europës!

Lufta për Bashkim Kombëtar, mesazhi që sot shqiptarët duhet t’i japin Europës!

Lufta për Bashkim Kombëtar, mesazhi që sot shqiptarët duhet t’i japin Europës! Sylejman Abazi Pedagog i Shkencave Politike dhe të Sigurisë Kombëtare. Të ëndërrosh, të aspirosh dhe nxitësh shpresën për… Read more »

SHQIPTARËT VIKTIMË E POLITIKËS DHE ISLAMIT POLITIKË NGA DRENICA.. Opinoin nga Afrim Caka Gjakove.

SHQIPTARËT VIKTIMË E POLITIKËS DHE ISLAMIT POLITIKË NGA DRENICA.. Opinoin nga Afrim Caka Gjakove.

SHQIPTARËT VIKTIMË E POLITIKËS DHE ISLAMIT POLITIKË NGA DRENICA Atëherë shqiptarët do të pyesinin veten: ç’fituam nga kjo shpurë politikanësh, hoxhallarësh e demagogësh injorantë? E mira e ka pushtetin e… Read more »

JARGËT E HIENAVE DHE MITI I LUANIT. Nga: Ymer Nurka

JARGËT E HIENAVE DHE MITI I LUANIT. Nga: Ymer Nurka

JARGËT E HIENAVE DHE MITI I LUANIT. Sa keq, kur edhe në Shekullin e XXI, bashibozukët otomanë tashmë të klonuar jo vetëm në vëndin e tyre të origjinës (Turqi), por… Read more »

AI NUK I JEPTE RENDESI NDJENJES TE TE QENIT PERANDOR, POR AKTIT TE VEPRIMIT, QE E BENTE SHUME TE VLEFSHEM PER USHTRINE E TIJ!

AI NUK I JEPTE RENDESI NDJENJES TE TE QENIT PERANDOR, POR AKTIT TE VEPRIMIT, QE E BENTE SHUME TE VLEFSHEM PER USHTRINE E TIJ!

AI NUK I JEPTE RENDESI NDJENJES TE TE QENIT PERANDOR, POR AKTIT TE VEPRIMIT, QE E BENTE SHUME TE VLEFSHEM PER USHTRINE E TIJ! Po shprehemi përditë, por rrallëherë ka… Read more »

Ndryshimi i kufijve në ballkanin perëndimor, kërkon një fillim!

Ndryshimi i kufijve në ballkanin perëndimor, kërkon një fillim!

Ndryshimi i kufijve në ballkanin perëndimor, kërkon një fillim! Dr. Sulejman Abazi (NESHAJ) Atë që dëshirojnë SHBA-të për ta realizuar, e realizojnë sepse duan ta realizojnë. E fillova këtë analizë… Read more »

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON…Nga Afrim Caka Gjakove.

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON…Nga Afrim Caka Gjakove.

KIM MEHMETIT, LUFTA DHE E SHENJTA ALEANCË ME MUSTAFA NANON… Kim Mehmeti ka humbur shumë organe të shqisave, bie fjala nuhatjen për politikë, histori e kultur. Shkrimtari pothuajse e ka… Read more »

SHqiptaret duhet te permenden sa nuk eshte vone!. Opinion nga: Stela Skenderaj

SHqiptaret duhet te permenden sa nuk eshte vone!. Opinion nga: Stela Skenderaj

SHQİPTARET DUHET TE PERMENDEN SA ME SHPEJT SA NUK ESHTE VONE Shqiptaret duhet te vetedijesohen sa me shpejte te  jete e mundur. Jan kthyer lect kepucesh per pakicat e ballkanit…. Read more »