List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

ROLI I ISLAMIT POLITIK NË SHKATRRIMIN E IDENTITETIT SHQIPTAR. Opinion nga Afrim Caka .

ROLI I ISLAMIT POLITIK NË SHKATRRIMIN E IDENTITETIT SHQIPTAR. Opinion nga Afrim Caka .

ROLI I ISLAMIT POLITIK NË SHKATRRIMIN E IDENTITETIT SHQIPTAR Të gjithëve u hynin në punë këta faqezi! Vetëm Atdheut jo..! Etja për hakmarrje dhe zbatojnë urdhërat e të tjerëve. Te… Read more »

Shkruan: Marin Mema  Faleminderit ”te dashur” tradhetare.

Shkruan: Marin Mema Faleminderit ”te dashur” tradhetare.

Shkruan: Marin Mema Faleminderit ”te dashur” tradhetare. Keni kohe qe ”rregjeni” duke folur per te drejtat e shqiptareve ne Fyrom kur ne fakt keni punuar vetem kunder interesave te tyre…. Read more »

PSE KA KAQ SHUMË AKUZA MIDIS NESH?!.. Opinion nga: Dr Sulejman Abazi.

PSE KA KAQ SHUMË AKUZA MIDIS NESH?!.. Opinion nga: Dr Sulejman Abazi.

PSE KA KAQ SHUMË AKUZA MIDIS NESH?! Mbi të vërtetën nuk vlen asnjë opsion i shtruar, që tenton të krijojë, me ose pa dashje, lëkundje të besimit ndaj saj. Sigurisht,… Read more »

Beso , dhe mos beso !! Nga Burhan Klaiqi

Beso , dhe mos beso !! Nga Burhan Klaiqi

Beso , dhe mos beso !! Derisa shumicës së Qytetarëve ju ka humbur besimi tek politikanët , e njëjta gjë ndodh edhe në mes politikanëve ! Lëvizjet e shpeshta të… Read more »

N’EMËR TË KUJT, SHQIPTARËT DUHET TË HARROJNË?!  Shkruan: Fahri XHARRA

N’EMËR TË KUJT, SHQIPTARËT DUHET TË HARROJNË?! Shkruan: Fahri XHARRA

N’EMËR TË KUJT, SHQIPTARËT DUHET TË HARROJNË?! Shkruan: Fahri XHARRA Përderisa themi se: “Nacionalizmi shqiptar nuk lindi si një dëshirë e domosdoshme për çlirim nga Turqia, siç ndodhi me nacionalizmin… Read more »

Pseudopatriotët dhe mbeturinat komuniste, të maskuar nën petkun e “bashkimit kombëtar”!

Pseudopatriotët dhe mbeturinat komuniste, të maskuar nën petkun e “bashkimit kombëtar”!

Pseudopatriotët dhe mbeturinat komuniste, të maskuar nën petkun e “bashkimit kombëtar”! Ideja e bashkimit kombëtar është shumë e vjetër, do të thoja mijëvjeqare. Pushtimet e gjata dhe paaftësia jonë për… Read more »

NUK BËHESH DOT GJUETAR I MIRË ME PUSHKË TË VJETËR.. Nga Afrim Caka Gjakove

NUK BËHESH DOT GJUETAR I MIRË ME PUSHKË TË VJETËR.. Nga Afrim Caka Gjakove

NUK BËHESH DOT GJUETAR I MIRË ME PUSHKË TË VJETËR Shkelqesisë së tij! Zotni President Një dërprerje e çuditëshme e energjive kombëtare e nacionaliste pas luftës… Kush mund të imagjinonte… Read more »

KOHA KERKON SHFYQIZIMIN INSTITUCIONAL TE “PAKOS ANTISAHRI”!

KOHA KERKON SHFYQIZIMIN INSTITUCIONAL TE “PAKOS ANTISAHRI”!

KOHA KERKON SHFYQIZIMIN INSTITUCIONAL TE “PAKOS ANTISAHRI”! Me te gjithe keto qe kane ndodhur ne Kosove, si shkak i bisedimeve, ku leshimet jane bere pergjithesisht nga pala shqiptare, ka ardhur… Read more »

Dr.Sulejman Abazi..SHQIPËRIA, NJË MISTER I MADH, PA ANË E PA FUND!

Dr.Sulejman Abazi..SHQIPËRIA, NJË MISTER I MADH, PA ANË E PA FUND!

Dr.Sulejman Abazi SHQIPËRIA, NJË MISTER I MADH, PA ANË E PA FUND! Në vendet ballkanike, përjashtuar Serbinë dhe Slloveninë, njerëzit që drejtojnë në krye të shteteve zgjidhen dhe vendosen nga… Read more »

NJE REBUS I RI POLITIK NË TIRANË!…Opinion nga Sulejman Abazi.

NJE REBUS I RI POLITIK NË TIRANË!…Opinion nga Sulejman Abazi.

NJE REBUS I RI POLITIK NË TIRANË! Po përballemi çdo ditë me personalitetin e rënuar të politikanëve dhe zyrtarëve të lartë të shtetit shqiptar. Tani që po del në dritë… Read more »