List/Grid

Opinione Subscribe to Opinione

ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Opinion nga Afrim Caka

ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Opinion nga Afrim Caka

  ARBEN RUGOVA E ARTAN NIMANI, KUJDES MOS NA VRISNI SHPIRTËRISHT. SE MJAFT NA KA VRARË SHKJAU, HAJDUTËT E TRADHTIA! Një vështrim mbi komentin e Arbenit APO Muhamet Rugovës drejtuar… Read more »

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! !  shkruan Fahri Xharra

Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra

  Unë biri yt Kosovë, të rraha ! ! shkruan Fahri Xharra Unë biri yt, Kosovë, t’i njoh dëshirat e heshtura, t’i njoh ëndrrat, erërat e fjetura me shekuj, t’i… Read more »

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

  THAÇI, NJËRIU QË VRET SOT PËR SË DYTI USHTRINË!!! Ushtria nuk u bë??? Ai hesht, problemi shfaqet edhe më tragjik, duke hedhur memecërinë e tij të zezë. …ai duhet… Read more »

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

FATI TRAGJIK I DARDANISË… Nga Afrim Caka Gjakove.

  FATI TRAGJIK I DARDANISË Një tabllo e tillë e tmerrëshme është e pashembullt në historinë ë vendeve të botës. Fati tragjik i Dardanisë mjerisht përseriet periodikisht edhe pas robërimit… Read more »

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE?

  KUSH MBIZOTËRON NË GJILAN, SHPELLARËT E ANADOLLIT APO MBETJET TURKE? Lytfi Haziri na flliqe kombin! Papritur një politikan jo i idealeve e përhap në masë si bari i keq… Read more »

Dy iniciativa, një mashtrim! Shkruan: Florim Zeqa

Dy iniciativa, një mashtrim! Shkruan: Florim Zeqa

 Dy iniciativa, një mashtrim! Në javën që e lam pas, skena politike kosovare u karakterizua me zhvillime interesante, apo më mirë të themi java e kaluar u përmbyll me fillimin… Read more »

VETËDIJA KOMBËTARE.. A Caka

VETËDIJA KOMBËTARE.. A Caka

 VETËDIJA KOMBËTARE Dardania ishte jo vetëm dhimbje. Para së gjithash ishte barrë e rëndë. Shkurt, në vend të hapjes dhe lirisë, prodhonim mbyllje dhe robëri. Ngjante e pabesueshme? Nuk përjashtohej…. Read more »

PRIZRENI DHE TESTAMENTI I GABUAR.. Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

PRIZRENI DHE TESTAMENTI I GABUAR.. Opinion nga Afrim Caka Gjakove.

  PRIZRENI DHE TESTAMENTI I GABUAR Ndoshta ky është gjykimi i fundit. Kur përmendim këtë, përfitimi i parë që më shon ndër mend është ekzistenca apo robëria. Në shumë raste… Read more »

PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017..

PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017..

 PROPOZIMI I NDËRKOMËTARËVE U PËRMBYS MË 30 mars 2017 Pa zhurmë dhe larg vëmendjes së mediave, Parlamenti Shqiptar i ka hapur rrugë një ‘amnistie’, nga e cila përfitojnë pikësëpari politikanët… Read more »

Serbëve një porosi : Kërkoini  falje shqiptarëve !…. Fahri Xharra Gjakove.

Serbëve një porosi : Kërkoini falje shqiptarëve !…. Fahri Xharra Gjakove.

 Edhe për një imtësi të pa këndshme sa do e vogël të jetë , civilizimi na ka mësuar të kërkojmë falje; kurse ne shqiptarët dikur i dërgonim burrat për pajtim…. Read more »