List/Grid

Magazina Subscribe to Magazina

Piramidat e Gizës janë të reshtuara me yjet e Orionit !

Piramidat e Gizës janë të reshtuara me yjet e Orionit !

Piramidat e Gizës janë të reshtuara me yjet e Orionit vetëm nëse mendohet që të jenë ndër- tuar shumë më herët. Po atëherë, nga kush? Egjiptianët e lashtë ishin ndër… Read more »

Histori: Çfarë ka ndodhur më 24 qershor? Astrit Lulushi…VOA – Zëri i Amerikës

Histori: Çfarë ka ndodhur më 24 qershor? Astrit Lulushi…VOA – Zëri i Amerikës

VOA – Zëri i Amerikës Histori: Çfarë ka ndodhur më 24 qershor? Astrit Lulushi 109 – Perandori romak Trajan përuron Aqua Traiana, një kanal ujor nga Liqeni Bracciano, 40 kilometra… Read more »

Histori: Çfarë ka ndodhur më 21 qershor?

Histori: Çfarë ka ndodhur më 21 qershor?

VOA – Zëri i Amerikës Histori: Çfarë ka ndodhur më 21 qershor? Astrit Lulushi 533 – Një flotë bizantine nën general Belisarius niset nga Konstandinopoja për të ndëshkuar vandalët në… Read more »

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Elizabeta Ivezaj, Miss Miçigani konkurron për Miss USA

Konkursi i bukurisë për të zgjedhur Miss USA këtë vit do të mbahet më 8 qershor, dhe përfaqësuesja e shtetit të Miçiganit është Elizabeth (Elizabeta) Ivezaj, bija e dy shqiptarëve… Read more »