List/Grid

Diaspora Subscribe to Diaspora

Floriana Igrishta e reja shqiptare që më hapa të shpejtë po bën emër në politikën Gjermane .

Floriana Igrishta e reja shqiptare që më hapa të shpejtë po bën emër në politikën Gjermane .

Nue Oroshi Floriana Igrishta e reja shqiptare që më hapa të shpejtë po bën emër në politikën Gjermane Inkuadrimi i shqiptarëve në politikë në Gjermani dalngadalë por sigurtë ka filluar… Read more »

Kryeministër , a je lodh ?! Opinion nga: Burhan Klaiqi Pajaziti

Kryeministër , a je lodh ?! Opinion nga: Burhan Klaiqi Pajaziti

Kryeministër , a je lodh ?! Kohën e fundit , kan filluar të dëgjohen zëra , ku tërthorazi bëhet thirrje për një konflikt të mundshëm , derisa disa kan gjetuŕ… Read more »

AKADEMIK PROF.DR.SKENDËR KODRA TELEGRAM NGUSHËLLIMI PAS NDARJES NGA JETA TË SHKRIMTARIT DRITËRO AGOLLI

AKADEMIK PROF.DR.SKENDËR KODRA TELEGRAM NGUSHËLLIMI PAS NDARJES NGA JETA TË SHKRIMTARIT DRITËRO AGOLLI

AKADEMIK PROF.DR.SKENDËR KODRA TELEGRAM NGUSHËLLIMI PAS NDARJES NGA JETA TË SHKRIMTARIT DRITËRO AGOLLI Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra     Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane , Akademik Prof.Dr.Skendër Koda,… Read more »

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit.

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit.

Qarku i Villeray-Saint-Michel-Parc-Extension është krenar për Çmimin e Mirenjohjes ndaj Vullnetarëve qe mori z.Rikard Shpori, anëtar i një organizate jo-fitimprurëse, për angazhimin dhe veprimtarinē e tij, vlen të përmendet e çmohet. Kjo është një mundësi e… Read more »

ORA LETRARE -FLAKA E JANARIT.Nga: Petrit Aliaj Itali

ORA LETRARE -FLAKA E JANARIT.Nga: Petrit Aliaj Itali

ORA LETRARE -FLAKA E JANARIT. Flaka e janarit, ka nisur në Gjilan që prej 27 vitesh në përkujtim të 1200 viktimave të masakruara nga brigadat  Serbe në vitin 1944.  Këtu… Read more »

Vlerat e Çajit Shqiptar të Malit. Me i kerkuari ne Amerike… Nga Thoma K Jance

Vlerat e Çajit Shqiptar të Malit. Me i kerkuari ne Amerike… Nga Thoma K Jance

Vlerat e Çajit Shqiptar të Malit. Me i kerkuari ne Amerike. Çaji shqiptar i malit ndihmon në zgjerimin e enëve të gjakut, uljen e tensionit dhe uljen e presionit ndaj… Read more »

MIRËSEARDHËT NË SHTËPINË E PAQES .

MIRËSEARDHËT NË SHTËPINË E PAQES .

MIRËSEARDHËT NË SHTËPINË E PAQES . Janë ditët e para të një viti që sa po ka nisur,e dëbora me vellon e saj ka mbuluar gjithçka,duke krijuar imazhe mjaft të… Read more »

Jemi Shqiptarë Kuq e Zi. Nga: Prelja Lekocaj

Jemi Shqiptarë Kuq e Zi. Nga: Prelja Lekocaj

Nik Gjeloshaj i Trijeshjan, ashtë një burr pa mahan. Në parllament të Malit Zi, e çov Malsia për me na pri. Hyri Nika në parllament, për drejtësin ky po flet…. Read more »

Shqiptaret Protest ne Franc pas  arestimit  te Ramush Haradinajt

Shqiptaret Protest ne Franc pas arestimit te Ramush Haradinajt

 Ne Colmar te Frances u protestue per lirimin e ish kryeminstrit dhe figures me emblematike te luftes dhe paqes ne kosove Ramush Haradinaj ,pa te cilin nuk mund te shkruhet… Read more »

Sqarim rreth ecurisë së LEASH

Sqarim rreth ecurisë së LEASH

Të nderuar zonja e zotrinjë, fillimisht më lejoni t’ju përshëndes dhe uroj gjithë të mirat në jetë, për ju shoqëri e bashkëveprimtarë të nderuar. Ne, që kemi ecur nga fillimi… Read more »