List/Grid

Diaspora Subscribe to Diaspora

Emigranti Lala qe investon kursimet e tije ne vendlindje . Per Iliriatv Ahmet Zani Kurbin.

Emigranti Lala qe investon kursimet e tije ne vendlindje . Per Iliriatv Ahmet Zani Kurbin.

Dhjetra nxënes të fshatrave të Malësisë së Kurbinit rrezikuan jetën, pasi furgoni me të cilin ata po udhëtonin u bllokua në ujë. Prurjet e shumta të ujit nga reshjet e… Read more »

Kur bastardët (kopilat)  heshtin shqiptarofobinë dhe e propagandojnë islamofobinë …

Kur bastardët (kopilat) heshtin shqiptarofobinë dhe e propagandojnë islamofobinë …

Gani MEHMETAJ Në Gadishullin Ilirik fatkeqësisht ende kultivohet urrejtja kundër shqiptarëve. Prinë Serbia, por nuk i mbetet prapa Maqedonia e Greqia. Na zhvatën territore, u zhytën në krime e gjenocid… Read more »

Familja Lala serish ne investime per zonen e malesise se Kurbinit..Këta janë njerëzit që duam në krye të pushtetit

Familja Lala serish ne investime per zonen e malesise se Kurbinit..Këta janë njerëzit që duam në krye të pushtetit

Mund të konsiderohet familja si dhe njeriu më i veçantë në kurbin, dhe kjo është familja Lala në fshatin Gallatë. Fitimtari njëri nga djemtë e Tonës kryefamiljarit të familjës Lala… Read more »

O sot o kurrë për Kosovën.. Florim Zeqa.

O sot o kurrë për Kosovën.. Florim Zeqa.

O sot o kurrë për Kosovën.. Situata në të cilën e ka sjellë vendin kjo klasë e e korruptuar politike, përveqse e rënduar dhe e pa shpresë, me tendenca të… Read more »

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Nga Filip Guraziu

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Nga Filip Guraziu

A PO HUPË GEGNISHTJA ? Perandoria Romake kishte zgjedhur shqiponjen si simbol te saje, me vone pas ndarjes ne dy pjese, ajo e lindjes, Perandoria Bizantine e modifikoi simbolin duke… Read more »

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Opinion nga Burhan Klaiqi

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Opinion nga Burhan Klaiqi

Para se të reagojnë Populli, duhet të reagojnë institucionet ! Kohë më parë një ministër i kabinetit Qeveritarë , kishte ofenduar Popullin e Kosovës , dhe me të drejtë Organizata… Read more »

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Opinion nga Burhan Klaiqi.

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Opinion nga Burhan Klaiqi.

Cka nëse po , dhe cka nëse jo ?! Kohëve të fundit në të gjithë vendin ka nisur një fushatë zërash , pro dhe kundër reth votimit të marëveshjes së… Read more »

Shume zuzarë po dëgjojmë Shqipëtarin pergojojnë!! Vargje nga Edvin Luka

Shume zuzarë po dëgjojmë Shqipëtarin pergojojnë!! Vargje nga Edvin Luka

Shume zuzarë po dëgjojmë Shqipëtarin pergojojnë Fol e tallu soj magjari Me shtëpi ,në samar kali Shqipëtari bir i Gurit Që nga koha e Lek Burrit Nuk janë dyndje badihava… Read more »

HERONJTË E NËNTOKËS

HERONJTË E NËNTOKËS

HERONJTË E NËNTOKËS Bijtë e atdheut Të ndarë në sëcilin cep të atdheut tim Lindety për të mosvdekur kurrë Ju heronjtë e kësaj e bërë burrë. Asnjë sy trembur Të… Read more »

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!

Ideja e Thaçit për pajtim me Serbinë, veprim skandaloz politik!Shkruan: Florim Zeqa                         18.02.2017 Është hera e parë në… Read more »