List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA.

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA.

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA Ah e shkreta reforme aprovohet naten vone dhe kerkojne ende lavdi Kush e beri?-Une a ti? T’shohim c’zbatim do ket, Te mos mbetet fjla ne… Read more »

Sovraniteti i leckosur ..

Sovraniteti i leckosur ..

Sovraniteti i leckosur Bombardimi pothuajse i përditshëm i shoqërisë shqiptare me marrëzira të tilla otomane, dhe paraqitja e shpeshtë e këtyre rasteve klinike në median shqiptare, e bën të domosdoshëm… Read more »

NDOFTA NESËR … Agim Basha

NDOFTA NESËR … Agim Basha

NDOFTA NESËR … Pra,deklaratat e sotme të liderve politikë të vendit..duket se janë shpresëdhënëse..Nesër në kuvendin Shqiptar ka shumë mundësi që Reforma në drejtësi të Votohet…U deshën gati dy vjet… Read more »

Perkujtohet  qendresa anikomuniste ne Macukull. Nga: Ahmet Zani .

Perkujtohet qendresa anikomuniste ne Macukull. Nga: Ahmet Zani .

Fshati Macukull mjaft i njohur dhe i dëgjuar, sidomos nga heroizmi i disa banorëve që nuk ju nënshtruan dhe torturave. 15 korriku i vitit 1944 mbase është dita më e… Read more »

Ilir Meta :Në këtë drejtim , edhe unë ashtu sikurse ambasadori Lu, po më soset durimi. Nga: Sulo Gozhina Berat

Ilir Meta :Në këtë drejtim , edhe unë ashtu sikurse ambasadori Lu, po më soset durimi. Nga: Sulo Gozhina Berat

Konferenca për shtyp e Kryetarit të Kuvendit, Ilir Meta Besoj se është momenti për të bërë përpjekjet ekstreme për ta shndërruar historinë e reformës kushtetuese për drejtësinë në një histori… Read more »

Deklaratë për mediat e Ambasadorit të SHBA Donald Lu

Deklaratë për mediat e Ambasadorit të SHBA Donald Lu

Deklaratë për mediat e Ambasadorit të SHBA Donald Lu (15 korrik 2016) Të dashur miq shqiptarë, Mendoj se ka një gjë për të cilën biem dakord.  Të gjithë jemi të… Read more »

THIRRJE PËR RISHIKIMIN E MARRËVESHJES PËR DEMARKACIONIN E KUFIRIT SHTETËROR MES KOSOVËS DHE MALIT TË ZI

THIRRJE PËR RISHIKIMIN E MARRËVESHJES PËR DEMARKACIONIN E KUFIRIT SHTETËROR MES KOSOVËS DHE MALIT TË ZI

THIRRJE PËR RISHIKIMIN E MARRËVESHJES PËR DEMARKACIONIN E KUFIRIT SHTETËROR MES KOSOVËS DHE MALIT TË ZI (Lidhja: Marrëveshja për demarkacionin e kufirit shtetëror mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së… Read more »

Tupallës po i zhuket historia! Nga: Fahri Xharra Gjakove.

Tupallës po i zhuket historia! Nga: Fahri Xharra Gjakove.

Tupallës po i zhuket historia Shqiptarët e rrethit të Medvegjës janë të rrezikuar nga arkeologët e rrejshëm të cilët “ gërmojnë’ në varrezat Tupallës : ata kërkojnë ‘artefakte” për stërshitje… Read more »

Zhbehet ndjenja kombëtare në Kosovë: 37 % ndjehen myslimanë më shumë se Shqiptarë

Zhbehet ndjenja kombëtare në Kosovë: 37 % ndjehen myslimanë më shumë se Shqiptarë

Sipas: Gazeta  Exspress Një hulumtim i Institutut KIPRED për “Rolin e religjionit dhe identitetin etnik në periudhën e shtet-ndërtimit” sjell të dhëna shqetësuese për ndikimin e fesë tek shqiptarët e… Read more »

Ambasadori i Francës nga Berati – “Turistët Francezë të entuziazmuar pas Beratit”. Nga: S Gozhina.

Ambasadori i Francës nga Berati – “Turistët Francezë të entuziazmuar pas Beratit”. Nga: S Gozhina.

Ambasadori i Francës nga Berati – “Turistët Francezë të entuziazmuar pas Beratit” :” Francezët kanë ngelur të surprizuar nga tifozeria shqiptare”. Kryetari Bashkis – Petrit Sinaj – Të hapur dhe… Read more »