List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

“Valë ofensive e instikteve te dirigjuara “

“Valë ofensive e instikteve te dirigjuara “

O Zot e di ti që po humbasim drejt “vrimës së zezë” Shkruan per Iliriatv Fahri Xharra Gjakove. “Valë ofensive shume e gjere dhe e organizuar ka filluar e po… Read more »

NUK I JAPIM TROJET TONA

NUK I JAPIM TROJET TONA

NUK I JAPIM TROJET TONA Nuk i japim trojet tona, thërret atdheu , thërret Kosova, mjaftë u ndava , mjaftë u copëtova, mjaftë me shekuj u robërova, nga tradhëtarë dhe… Read more »

TIKA është e padëshiruar në Kosovë

TIKA është e padëshiruar në Kosovë

Fahri Xharra Gjakove.   (Qysh ja ka marë dorën, kjo TIKA, renovimit të xhamijave, së shpejti ka me fillue shkollave me ua bashkangjitë edhe minaret. Kjo gratis, s`keni nevojë me… Read more »

Votimi pro demarkacionit, fatal për vendin!

Votimi pro demarkacionit, fatal për vendin!

Florim Zeqa Votimi pro demarkacionit, fatal për vendin! Paralajmërimi i votimit të demarkacionit me Malin e Zi, ditën e enjte në Kuvendin e Republikës së Kosovës, është një sinjal tepër… Read more »

Guximi politik i Haradinajt dhe pragmatizmi i Bulliqit, ndalin demarkacionin!

Guximi politik i Haradinajt dhe pragmatizmi i Bulliqit, ndalin demarkacionin!

Shkruan: Florim ZEQA Botuar ne KOSOVA INFO Ditë më parë në një debat me një grup bashkatdhetarësh, derisa i ofroja faktet e shkruara dhe audio incizimet një bashkatdhetari gjakprishur dhe… Read more »

VAJI I SHQIPES.. Ilmi Tahiri Podujeve.

VAJI I SHQIPES.. Ilmi Tahiri Podujeve.

VAJI I SHQIPES Vaji i atdheut , vaji i shqipes kurrë s’ u ndal, thotë atdheu ti me dorë mos më fal, po flet fushë edhe mal , deputet ti… Read more »

Ringjallja e kombit shqiptar në Maqedoni

Ringjallja e kombit shqiptar në Maqedoni

Fahri Xharra Foto nga Marjan Dodaj Shqiptarët , jemi një popull për të na vajtuar. Vajton miku për ne e armiku i fërkon duart ( i ngazëlluar nga suksesi i… Read more »

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA.

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA.

FOLKU QE NA KERKON ZEMRA Ah e shkreta reforme aprovohet naten vone dhe kerkojne ende lavdi Kush e beri?-Une a ti? T’shohim c’zbatim do ket, Te mos mbetet fjla ne… Read more »

Sovraniteti i leckosur ..

Sovraniteti i leckosur ..

Sovraniteti i leckosur Bombardimi pothuajse i përditshëm i shoqërisë shqiptare me marrëzira të tilla otomane, dhe paraqitja e shpeshtë e këtyre rasteve klinike në median shqiptare, e bën të domosdoshëm… Read more »

NDOFTA NESËR … Agim Basha

NDOFTA NESËR … Agim Basha

NDOFTA NESËR … Pra,deklaratat e sotme të liderve politikë të vendit..duket se janë shpresëdhënëse..Nesër në kuvendin Shqiptar ka shumë mundësi që Reforma në drejtësi të Votohet…U deshën gati dy vjet… Read more »