List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

AKADEMI SHKENCASH, JO INSTITUCION I PËRGJUMUR

AKADEMI SHKENCASH, JO INSTITUCION I PËRGJUMUR

Prof. Dr. Agron F. Fico Tiranë, 2 shtator 2016 AKADEMI SHKENCASH, JO INSTITUCION I PËRGJUMUR    Akademia e Shkencave e Shqipërisë, për të ardhur keq, në harkun kohor prej një… Read more »

Mungesa e investimeve nga shteti per te ndertuar nje ure, banoret zgjidhje primitive me trap. A. Zani

Mungesa e investimeve nga shteti per te ndertuar nje ure, banoret zgjidhje primitive me trap. A. Zani

Nxënësit e shkollës në fshatin Shkopet dhe këtë vit të Ri shkollor do të përballlen me  fenomenin e mungesës së urës, ndaj rreziku është i prezent, teksa ata kalojnë lumin… Read more »

Kosova mes lindjes dhe perëndimit! Nga: Florim Zeqa.

Kosova mes lindjes dhe perëndimit! Nga: Florim Zeqa.

Sjellja paradoksale e politikanëve në njërën anë, dhe heshtja e indiferenca e qytetarëve ndaj veprimeve të politikanëve në anën tjetër, i ka vënë në lajthitje miqt tanë dhe bashkësinë ndërkombëtare…. Read more »

”KISHA E SHEN.SHTJEFNIT“Monument-Kulture i kategorise se pare,braktiset nga ministria…

”KISHA E SHEN.SHTJEFNIT“Monument-Kulture i kategorise se pare,braktiset nga ministria…

Shkruan: Paulin Zef Zefi* “Kjo Kishe kaq e vecante mesjetare(1292),Katolike-Arbnore, po renkon qe nga themelet,nderkohe qe Ministria jone e puneve te kota po i gezohet letargjise se plote”!!! *”KISHA E… Read more »

SHENJTËRIMIT I NËNË TEREZËS, MBURRJE DHE KRENARI PËR GJITHË SHQIPTARËT…

SHENJTËRIMIT I NËNË TEREZËS, MBURRJE DHE KRENARI PËR GJITHË SHQIPTARËT…

SHENJTËRIMIT I NËNË TEREZËS, MBURRJE DHE KRENARI PËR GJITHË SHQIPTARËT… Treviso, 3 Shtator 2016 “Të varfrit na japin më shumë seç ne iu japim atyre. Ata janë njerëz kaq të… Read more »

SOT FITOI ATDHEU.

SOT FITOI ATDHEU.

SOT FITOI ATDHEU Sot fitoi atdheu , shpëtoj nga falja, shpëtoj nga copëtimi, sot për ty Kosovë ishte ditë fatlume , ishte ditë e vështirë, ishte ditë bekimi. paqë ,… Read more »

Kurbin, aksion per lirimin e hapsirave publike. Nga Ahmet Zani.

Kurbin, aksion per lirimin e hapsirave publike. Nga Ahmet Zani.

  Fillon aksioni për çlirimin e hapësirave publike në qendrën e Adriatikut. Stafi i Bashkisë Kurbin, me mirkuptimin dhe ndihmesën e vetë banorëve të zonës, që në orët e para… Read more »

Stërmbesa e Gjergj Kastriotit (Skënderbeut) pritet nga zëvendësministri i Punëve të Jashtme te Kosoves  Emanuel Demaj

Stërmbesa e Gjergj Kastriotit (Skënderbeut) pritet nga zëvendësministri i Punëve të Jashtme te Kosoves Emanuel Demaj

Prishtinë, 29 gusht 2016 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Emanuel Demaj, ka pritur në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinë “Adem Jashari”, Sofia Kastrioti, e cila është… Read more »

O malet e Shqiperise( version i moderuar)…Nga Romeo Gegushi.

O malet e Shqiperise( version i moderuar)…Nga Romeo Gegushi.

O malet e Shqiperise( version i moderuar) O malet e Shqiperise. Te mbjella plot me hashash Lugjet,burimet e ftohta Qe ruhen me kallash. Ju perrenj te devijuar Dhe ju shtigje… Read more »

Cili është BOSI i grupit “Pronto”? Shkruan Florim Zeqa.

Cili është BOSI i grupit “Pronto”? Shkruan Florim Zeqa.

Nuk e kisha ndër mend të merrem tutje me aferën “Pronto”, pasi çdo gjë është bërë qartë për opinionin e gjerë publik, mirëpo duke e dëgjuar më vëmendje “Dosjen e… Read more »