List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum  . Nga :Dhimiter Rrera.

Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum . Nga :Dhimiter Rrera.

Berat. Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum ku zhvillohet ceremonia . Rreshjet e… Read more »

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë..

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë..

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë Etem Xheladini Me rezistencën dhe heroizmin e burrave të Kumanovës dhe Likovës, që treguan në luftën e vitit 2001,… Read more »

Mos harroni se bashkimi bane fuqine …  Dode Dedvukaj

Mos harroni se bashkimi bane fuqine … Dode Dedvukaj

Para shume vitesh me pare e mbaje mend qe per festen e 28 nentorit, arritej numri i pjesmarrjes se popullit deri 2000 veta, ….simjet ishim afer 200 personave.. Te gjitha… Read more »

DARDANI TË BËNË COPË E GRIMË… Afrim Caka Gjakove.

DARDANI TË BËNË COPË E GRIMË… Afrim Caka Gjakove.

DARDANI TË BËNË COPË E GRIMË… – Një tradhti e madhe kombëtare. – O ju të pushtuar nga mendje të poshtra… – O popull, mjaftë kemi parë ëndërra të mira… Read more »

Shpëtim Pollozhani …

Shpëtim Pollozhani …

Ish të burgosurit politik maqedonas janë ç’dëmtuar me Ligjin e vitit 2002, ai Ligj u plotësua në vitin 2005. Maqedonasit, të gjithë janë ç’demtuar deri ne brezin e trete edhe… Read more »

Muri, fund i iluzioneve për bashkim!  Nga :Florim Zeqa

Muri, fund i iluzioneve për bashkim! Nga :Florim Zeqa

Florim Zeqa                    09/12/2016 Muri, fund i iluzioneve për bashkim! Historia e ndarjes së veriut është e gjatë dhe e dhimbshme. Ajo… Read more »

Nënshkruhet Memorandumit i Bashkëpunimit në mes të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe Listës për Shqipërinë Natyrale!

Nënshkruhet Memorandumit i Bashkëpunimit në mes të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe Listës për Shqipërinë Natyrale!

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar dhe Lista për Shqipërinë Natyrale sot në Tiranë, e nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit duke e fuqizuar edhe më shumë domosdoshmërinë e ribashkimit të Shqipërisë, sipas… Read more »

ZONË TURISTIKE ? APO HAPËSIRË E MBETURINAVE PËR QENT ENDACAK TË LUGINËS?  Nga: Sadik Sadiku

ZONË TURISTIKE ? APO HAPËSIRË E MBETURINAVE PËR QENT ENDACAK TË LUGINËS? Nga: Sadik Sadiku

Liqeni artificial ne Rahovië ZONË TURISTIKE ? APO HAPËSIRË E MBETURINAVE PËR QENT ENDACAK TË LUDINËS? RAHOVICA FSHAT I CILI PRETENDON TË SHËNDROHET NË NJË QENDËR TURISTIKE PËR TËRË QYTETARËT… Read more »

Shpetim Pollozhani refuzon mirnjohjen  nga Ashim Thaci president i Kosoves…

Shpetim Pollozhani refuzon mirnjohjen nga Ashim Thaci president i Kosoves…

  Ish i denuari politik ne Maqedoni Shpetim Pollozhani ka publikuar ditet e fundit ne faqen e tije elektronike se ka refuzuaar dhenien e nje mirenjohjeje si veprimtar nga presidenti… Read more »

Grabitja e epitafit 300 vjeçar trondit besimtarët e Beratit

Grabitja e epitafit 300 vjeçar trondit besimtarët e Beratit

 Burimi Reporter.al Ortodoksët e Beratit janë tronditur pasi persona ende të paidentifikuar thyen dhe grabitën epitafin e punuar në ar dhe argjend në Kishën së Shën Spiridhonit, një artefakt i… Read more »