List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

Pushteti Lokalë nukë është pronë private ..Nga Nazmi Hajredini Presheve.

Pushteti Lokalë nukë është pronë private ..Nga Nazmi Hajredini Presheve.

Pushteti Lokalë nukë është pronë private Duke pasë për ballë diskriminimin shtetror të serbis ndajë shqipëtarve autokton në Kosovë Lindore përfaqsustë e pushtetit lokalë të cilët janë shqipëtarë si në… Read more »

KUNDËR FATIT TRAGJIK TË MENDJEVE TË NDRITURA TË KOMBIT!  Interviste me:Sulejman Abazi, Tiranë

KUNDËR FATIT TRAGJIK TË MENDJEVE TË NDRITURA TË KOMBIT! Interviste me:Sulejman Abazi, Tiranë

Pas debatit te rihapur te idese: Shkembim territoresh,si nje opsion ky i lancuar disa kohe me pare nga akademik Rexhep Qosja …Portali Iliriatv.com intervistoi analistin dhe njohsin e situates se… Read more »

PËR BASHKIMIN GJITHËKOMBËTAR!…Nazim Qehaja

PËR BASHKIMIN GJITHËKOMBËTAR!…Nazim Qehaja

PËR BASHKIMIN GJITHËKOMBËTAR! Na u ka mbushë kombi me trima Nga Tirana dhe Prishtina Gjermania edhe Zvicra Amerika dhe Turkia Çameria, Maqedonia Me daulle dhe çiftelia Kanë formuar parti dhe… Read more »

Qeveria shqiptare po shkel haptazi kushtetuten !!!

Qeveria shqiptare po shkel haptazi kushtetuten !!!

Gabimin  më të madh historik që është duke bërë Shteti Shqiptar, është mos pajisja me pasaporte shqiptare të shqiptarve ne ballkan si Maqedoni, Kosove, Mali të Zi, Presheve etj. Kujt… Read more »

Ç’JU BËRI MALI O DJALË.

Ç’JU BËRI MALI O DJALË.

Ç’JU BËRI MALI O DJALË. Thëllëza hipur mbi gurë, Nuk po këndon është e sëmurë, Shikon malin mbi paleta… I prerë e i bërë feta… ç’të bëri mali o djalë?… Read more »

PSE PO VRET VËLLAI VËLLANË?!

PSE PO VRET VËLLAI VËLLANË?!

PSE PO VRET VËLLAI VËLLANË Pse po vret vëllai vëllanë? Në të bukurën Shqipëri, Për një metro tokë tabani, Vishet Nëna korb i zi. Ku shkoj dhimbja? ku shkoj malli?… Read more »

Shqiptarët “trondisin” Shkupin: Platformë shtetformuese e unifikuar..Top Channel

Shqiptarët “trondisin” Shkupin: Platformë shtetformuese e unifikuar..Top Channel

Partitë shqiptare, BDI, lëvizja Besa, Aleanca për Shqiptarët dhe PDSH shprehën së bashku me një deklaratë përkushtimin e tyre për realizimin e të drejtave kombëtare në mandatin e ardhshëm qeveritar… Read more »

Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum  . Nga :Dhimiter Rrera.

Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum . Nga :Dhimiter Rrera.

Berat. Zhvillohen ritet fetare te dt 6 Janar. Besimtaret beratas sfidojne temperaturat e ulta duke u hedhur ne ujrat e ftohta te lumit Osum ku zhvillohet ceremonia . Rreshjet e… Read more »

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë..

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë..

Askush s’është aq i verbër sa ai që s’dëshiron të shohë Etem Xheladini Me rezistencën dhe heroizmin e burrave të Kumanovës dhe Likovës, që treguan në luftën e vitit 2001,… Read more »

Mos harroni se bashkimi bane fuqine …  Dode Dedvukaj

Mos harroni se bashkimi bane fuqine … Dode Dedvukaj

Para shume vitesh me pare e mbaje mend qe per festen e 28 nentorit, arritej numri i pjesmarrjes se popullit deri 2000 veta, ….simjet ishim afer 200 personave.. Te gjitha… Read more »