List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

Shtepia e Paqes Fushe Kruje,,Faktor kryesor ne zgjidhjen e konflikteve dhe fenomentit te gjakmarjes. Nga Ahmet Zani.

Shtepia e Paqes Fushe Kruje,,Faktor kryesor ne zgjidhjen e konflikteve dhe fenomentit te gjakmarjes. Nga Ahmet Zani.

Konfliktet e lindura gjate peridhes se gjate te tranzicionit ne Shqiperi, dhe fenomeni i gjakmarrjes nje tradite e cila nga ngelur ne traditen shqiptare kane shkaktuar plage te renda ne… Read more »

Në kulmak për 5 ditë, në kryeqendren e Sektit Bektashjane… Per portalin e Iliriatv .com  Nga vendi i peligrinazhit Sulo Gozhina.

Në kulmak për 5 ditë, në kryeqendren e Sektit Bektashjane… Per portalin e Iliriatv .com Nga vendi i peligrinazhit Sulo Gozhina.

Sulo Gozhina Gusht 2015 Pranë Tyrbes të Shënjëtorit “Abas Aliu”, në malin e bekuar të Tomorrit. Në kulmak për 5 ditë, në kryeqytetin e Sektit Bektashjane TOMORR 2015 – Duket… Read more »

Traditat artizanale ne Kruje… Nga  Ahmet Zani

Traditat artizanale ne Kruje… Nga Ahmet Zani

Ndersa keni vendosur te beni nje udhtim ne qytetin hero te Krujes me pare do te kalosh mespermes Fushe Krujes dhe aty ku do te shfaqet diku ne malin e… Read more »

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. Derg per portalin tv iliria nga Ilmi Tahiri

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. Derg per portalin tv iliria nga Ilmi Tahiri

Rikard Shpori, shqiptari i parë qe merr Çmimin ‘Mirenjohje ndaj Vullnetarëve’ nga Bashkia e Montrealit. ( Une jam Shqiptar dhe keshtu jemi ne Shqiptaret Bujar dhe Bamirsa me zemer te bardhe ) Qarku i Villeray-Saint-Michel-Parc-Extension është krenar për Çmimin e Mirenjohjes ndaj Vullnetarëve qe mori z.Rikard Shpori,… Read more »

“Duam te investojme ne fshatin tone, por mw kot pasi toka po na rreshket ‘..

“Duam te investojme ne fshatin tone, por mw kot pasi toka po na rreshket ‘..

Nga Ahmet Zani “Duam te investojme ne fshatin tone, por mw kot pasi toka po na rreshket” keshtu eshte shprehur nje djalosh nga fshati Prosek ne Mirdite. Fatmir Dodaj na… Read more »

ISH-PROKURORI I HAGËS: GJYKATA SPECIALE DO T’I SHËRBEJË INTERESAVE TË SERBISË

ISH-PROKURORI I HAGËS: GJYKATA SPECIALE DO T’I SHËRBEJË INTERESAVE TË SERBISË

Ish-prokurori i Gjykatës Ndërkombëtare për Krime Lufte në ish-Jugosllavi, Sir Geoffrey Nice, thekson se Gjykata Speciale nuk mund t’i sjellë ndonjë dobi imazhit të Kosovës. Sir Geoffrey Nice, ish-Prokuror në… Read more »

Te kujtohesh pas 35 vitesh neglizhence ! Gjithsei rizgjimi vlen te pergezohet ..

Te kujtohesh pas 35 vitesh neglizhence ! Gjithsei rizgjimi vlen te pergezohet ..

Kalaja e Beratit po restaurohet!!!! Pergatiti Dhimiter Rrera … Burime nga qyteti muze i Beratit bejne me dije se, kohet e fundit kan nisur punimet per riparimin e pjesshem te… Read more »

Pa pergjegjesia e juaj, na fundosi ne kete tmerr, ne kete kamp , ne kete ferr… Me keto fjal i drejtohet mesuesi Tahiri nga Podujeva pushtetareve aktuale

Pa pergjegjesia e juaj, na fundosi ne kete tmerr, ne kete kamp , ne kete ferr… Me keto fjal i drejtohet mesuesi Tahiri nga Podujeva pushtetareve aktuale

VAPE E MADHE NE KONTENJER – JETE PLOTE VUAJTJE TMERR DHE FERR – Vape e madhe ne kontenjere, 14 vite tmerr dhe ferr, edhe tani me rende dhe me veshtire… Read more »

Diaspora ne ndihme te Kombit .Shqiptaret ne Konektikat USA , ndihma per vellezrit ne Shqiperi dhe Kosove ..Mga Artur Vrekaj

Diaspora ne ndihme te Kombit .Shqiptaret ne Konektikat USA , ndihma per vellezrit ne Shqiperi dhe Kosove ..Mga Artur Vrekaj

      DHURATA HUMANITARE PËR PAK PËRMET NË SHQIPËRI DHE SPITALIN E GJILANIT NË KOSOVË Albanian Community Center e Hartfordit, shteti i Konektikat dërgoi më 20 Korrik 2015 në… Read more »

Ish deputeti Maliqi ,i pakenaqur me veprimin post zgjedhor te PD : Mos une qe flas gaboj?!

Ish deputeti Maliqi ,i pakenaqur me veprimin post zgjedhor te PD : Mos une qe flas gaboj?!

??? Cfarë po ndodh pas humbjes së thellë në PD ??? Ndërkohë PS fituese e zgjedhjeve mbledh Asamblenë Kombëtare,ngre grupe pune për analizën e humbjes së zgjedhjeve në ato pak… Read more »