List/Grid

Aktuale Subscribe to Aktuale

Për atdhetarët, lufta nuk mbaron kurrë! Ajo vetëm formën dhe vendin e ndrron.Nga: Sami Fejza.

Për atdhetarët, lufta nuk mbaron kurrë! Ajo vetëm formën dhe vendin e ndrron.Nga: Sami Fejza.

NGA LUFTA DOLËN, VAZHDOJNË ME LUFTËN PER NDERTIMIN E VENDIT. Zhvillimi i ekonomisë së Mitrovicës nga djemt tanë Gani Nuha dhe Bekim Shyti dukure luftetare dhe sote investitor ne vendin… Read more »

Segmenti i rrugës Mamurras – Milot ndër akset kryesore të Kurbinit do mbetet problematik… A Zani.

Segmenti i rrugës Mamurras – Milot ndër akset kryesore të Kurbinit do mbetet problematik… A Zani.

Segmenti i rrugës Mamurras – Milot ndër akset kryesore të Kurbinit do mbetet problematik nga mungesa e punonjësve të mirmbajtjes. Investimi i saj ka patur kosto të lartë në rikonstruksionin… Read more »

Shtrëmbërimi i realitetit Shqiptar nga Corriere (Itali)e Daily Mirror (Angli).Tahiri letër redaksive të Corriere TV dhe Daily Mirror pas shkrimeve për Shqipërinë

Shtrëmbërimi i realitetit Shqiptar nga Corriere (Itali)e Daily Mirror (Angli).Tahiri letër redaksive të Corriere TV dhe Daily Mirror pas shkrimeve për Shqipërinë

Shtrëmbërimi i realitetit Shqiptar nga Corriere (Itali)e Daily Mirror (Angli). Pas lajmeve të medias italiane Corriere dhe asaj britanike Daily Mirror, që shkruanin përkatësisht se rreziku i terrorizmit vjen nga… Read more »

Pacolli në Kushtetuese: Presidenti, me votë të drejtpërdrejtë nga populli. Sipas  Top Channel

Pacolli në Kushtetuese: Presidenti, me votë të drejtpërdrejtë nga populli. Sipas Top Channel

Pesë vite nga largimi prej postit të Presidentit të Kosovës dhe vetëm një muaj para procesit të zgjedhjes së kryetarit të ri të shtetit kosovar, ish-presidenti Behgjet Pacolli ka depozituar… Read more »

Shqiptarja Selena Bucaj Miss USA 2016 ..

Shqiptarja Selena Bucaj Miss USA 2016 ..

Dje u zgjodhe shqiptarja Selena Bucaj Miss usa 2016 …….. Miss usa top model of the world (albania -usa) Die reality Königin will mit dem Schönheit auf dem roter tepich… Read more »

Masat për mbrojtjen e refugjatëve nga moti i keq. Aurora Gozhina Athine. Grece

Masat për mbrojtjen e refugjatëve nga moti i keq. Aurora Gozhina Athine. Grece

Masat për mbrojtjen e refugjatëve nga moti i keq Masat për mbrojtjen e refugjatëve dhe emigrantëve për shkak të motit të keq ka marrë Ministria e Politikës së Emigracionit. Megjithatë… Read more »

Shoqeri dhe organizata ndihmojne familjet ne nevoje… Dhurata dhe ushqime per festat e fundvitit.  Nga Ahmet Zani

Shoqeri dhe organizata ndihmojne familjet ne nevoje… Dhurata dhe ushqime per festat e fundvitit. Nga Ahmet Zani

Shoqëria për të Drejtat e njeriut me seksionin e saj në vendin tonë ka mundësuar ndihma për familjet në nevojë për disa bashki të vendit. Kryetari i siksionit z. Mark… Read more »

Kryeministri Rama ne Berat : Do kete investime te tjera per kete qytet te paperseritshem….Sipas  faqes elktronike te vete kryeministrit .

Kryeministri Rama ne Berat : Do kete investime te tjera per kete qytet te paperseritshem….Sipas faqes elktronike te vete kryeministrit .

Mbrëmë në Berat për çka kemi bërë dhe çka do të bëjmë vitin e ardhshëm në kuadrin e programit RILINDJA URBANE, që adreson në mënyrë të drejtpërdrejtë nevojat e komuniteteve… Read more »

Fondacioni “Nermin Vlora Falaschi” sjell në Berat kryetarin e komunës së Preshevës, çmime dhe vlerësime për emrat më të njohur të artit.. Nga Mimoza Haxhialiu

Fondacioni “Nermin Vlora Falaschi” sjell në Berat kryetarin e komunës së Preshevës, çmime dhe vlerësime për emrat më të njohur të artit.. Nga Mimoza Haxhialiu

Fondacioni “Nermin Vlora Falaschi” sjell në Berat kryetarin e komunës së Preshevës, çmime dhe vlerësime për emrat më të njohur të artit BERAT- Me pjesëmarrjen e disa prej emrave më… Read more »

Donald Lu paralajmëron gjyqtarët: Largohuni nëse jeni të korruptuar, mund të arrestoheni së shpejti. Mare nga faqia elektronike syri.net

Donald Lu paralajmëron gjyqtarët: Largohuni nëse jeni të korruptuar, mund të arrestoheni së shpejti. Mare nga faqia elektronike syri.net

Publikuar në 10:17, 14 Dhjetor, 2015 nga syri.netAmbasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Lu ka bërë sërish deklarata të ashpra ndaj gjyqtarëve të korruptuar sa i përket reformës… Read more »