List/Grid

Monthly Archives: June 2019

Te persekutohesh dhe perndiqesh prej vellezerve te tu ,vetem se do prosporitet per vatanin !!!!Historia e dhimbeshme e familjes Bumbli.

Te persekutohesh dhe perndiqesh prej vellezerve te tu ,vetem se do prosporitet per vatanin !!!!Historia e dhimbeshme e familjes Bumbli.

Familja Bumbli – Të përsekutuarët nga Xhonturqit tek Komunistët e në demokraci nga socialistët, vetëm se ishte nacionaliste. Familja Bumbli – 20 vjet burg, Kostandini 7 vjet dhe Sotiri 12… Read more »

 Në Jagoll, aty ku djali nga Skrapari përhapi shkronjat shqipe.  Nga Sulo Gozhina

 Në Jagoll, aty ku djali nga Skrapari përhapi shkronjat shqipe.  Nga Sulo Gozhina

Në Uskanën Ilire, në Jagoll, tek mësuesit e Ernest Koliqit Jagolli dhe 6 fshatrat e tij, në vargmalin “Ujmirë” që bënë historinë ndërshekuj Në Jagoll, aty ku djali nga Skrapari… Read more »