List/Grid

Daily Archives: 15:14

Histori. Rajoni Beratit njihet per fortifikimet  gjigande dhe keshtjellat. Nga Dilaver Xhelili

Histori. Rajoni Beratit njihet per fortifikimet  gjigande dhe keshtjellat. Nga Dilaver Xhelili

Fortifikimi i Goricës E ndodhur në bashkimin e lumenjve Osum dhe degës së tij Velabisht, ky fortifikim ka një rëndësi të dyfishtë. Nga njëra anë fortifikimi mbyll plotësisht grykën e… Read more »