List/Grid

Daily Archives: 14:49

Artan Hoxha: I kemi me zë dhe figurë, SHBA do i marrë përpara dhe do i shtypë

Artan Hoxha: I kemi me zë dhe figurë, SHBA do i marrë përpara dhe do i shtypë

Artan Hoxha, në një intervistë për Mapo, flet për ecurinë e reformës në drejtësi. Ai shprehet se tashmë dihet se kush janë kundërshtarët e saj, pasi kanë dalë me zë… Read more »