List/Grid

Daily Archives: 20:14

KUÇOVË- Kucova ish qëndra kryesore e industries naftës dhe mekanike. Nga Dilaver Xhelili

KUÇOVË- Kucova ish qëndra kryesore e industries naftës dhe mekanike. Nga Dilaver Xhelili

Kuçova ende vazhdon të ruaje fizionominë e dikurshme si qyteti i parë i industrializuar i Shqipërisë ,pavarsishtë nga shkatërrimi I shumë ndërmarjeve  Karakteristike e këtij qyteti është :Ekzistenca e shfrytëzimit të… Read more »