List/Grid

Daily Archives: 19:32

BERAT -Kutallia,  zona që jeton me sera.   Shpella e Poshnjes, burimi  që shuan etjen e zones. Nga D Xh

BERAT -Kutallia,  zona që jeton me sera. Shpella e Poshnjes, burimi  që shuan etjen e zones. Nga D Xh

Komuna Kutalli   E shtrire ne nje siperfaqe te konsiderueshme dhe kushte te mira atmosferike , banoret e zones se   Kutallise ,i kan dhene prioritet prodhimeve bujqesore ne sera dhe ambjente te… Read more »