List/Grid

Monthly Archives: January 2019

Rrenimi, ne vend te remontit, ishte i qellimeshem!

Rrenimi, ne vend te remontit, ishte i qellimeshem!

Ishin ivenstime ndër vite gati shekullore, ishin djersa e gjak i pastër shqiptarie !!! Boshti Athinë-Beograd detyroi shkatërrimin e 500 fabrikave në Shqipëri nga viti ’90 – 95′. Rezultat i… Read more »

KJO ËSHTË VETËVRASJA JONË KOMBËTARE, NË KOHË PAQE! Nga Sulejman Abazi

KJO ËSHTË VETËVRASJA JONË KOMBËTARE, NË KOHË PAQE! Nga Sulejman Abazi

Filozofia serbe po shfrytëzon me efikacitet të gjithë rastet që paraqiten për të futur përçarjen midis kombit shqiptar, mes Shqipërisë dhe Kosovës. Ne rastin e diskutimit marramendës të Ministrit të… Read more »

Të mendojmë shqip , se bota e ka më lehtë të na kuptojë.

Të mendojmë shqip , se bota e ka më lehtë të na kuptojë.

Shkruan Fahri Xharra Kërkimet e ndryshme të kushtëzojnë që t`i hapësh sytë dhe të nxjerrësh me aq sa mundesh të vërtetën, mvaret nga qëllimi dhe synimi . Ballafaqimet me shtrembërime… Read more »

Dy Çertifikata Mirënjohje për “Mësuesin e Popullit”, Petref Therepeli . Nga Sulo Gozhina

Dy Çertifikata Mirënjohje për “Mësuesin e Popullit”, Petref Therepeli . Nga Sulo Gozhina

Nga Skrapari në trojet e ndara të Shqipërisë në Kërçovë Maqedoni për të dhënë dituri nxënsve . SKRAPAR – Askujt nuk do t’i shkonte ndërmend se një djal në moshën… Read more »

Lëmsh. Nga Vaso Papaj

Lëmsh. Nga Vaso Papaj

Lëmsh Lëmsh – kurrë problemet tona nuk do t’treten. Ngjajnë ndryshe me të botës e në vend mbeten. Lëmsh o lëmsh, po e humbim të tërë fillin. Lëmsh u bëka,po… Read more »